Keresés
Close this search box.

Juhász Csaba: Sajnos nem láttuk meg a célt!

blank

Rövid, de annál aktívabb verseny illetve szerelés jutott a Juhász Csaba – Juhász Zsolt rally párosnak a HELL 23. Miskolc Rallye-n.

 

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
HELL 23. Miskolc Rally
2017.03.31. – 04.02.
Renault Megane RS
Juhász Média Kft.
Juhász Csabával beszélgetek a Miskolc Rally után.

Ismerős pályák voltak számotokra, de sajnos csak kilenc „gyors” adatott meg számotokra. Mi is történt a két nap veletek és az „újjá” épített Renault Megane-al?
– Először is volt egy jól sikerült prológ, rengeteg nézővel, remek hangulattal. Aztán jött a szombati nap és a Megane elkezdte az április elsejei tréfáit. Az az autó, amivel sosem volt komolyabb műszaki gondunk, amivel sosem álltunk ki versenyből műszaki hiba miatt, most sorra gyártotta a kellemetlen meglepetéseket.
Először az első szakaszon a futómű szilent fordult ki a helyéről, ezért csiga tempóban teljesítettük a két első szakaszt. Ezúton is elnézést kérek Alberti Szabitól, hogy feltartottam. A szervizben kicserélték a két első lengőkart, de a futómű beállításra már nem maradt idő.
Az autó még egyenesen sem ment, nemhogy befordult volna a kanyarokba. Így teljesítettük a Bükkszentlászló gyorsaságit és abban bíztunk, hogy a következő szervizben beállítják a futóművet. Sajnos odáig már nem jutottunk el, mert a következő szakasz rajtjában eltört a féltengely. Sajnos ki kellett állnunk a versenyből.
Vasárnap szuper rallyban folytattuk a versenyt, rengeteg idő büntetéssel.
A Lyukóbányán mentünk egy biztonságit, hogy megnézzük minden rendben van-e a futóművel.
Úgy éreztük, hogy minden oké, ezért gondoltuk, hogy elkezdjük teszt jelleggel a lengéscsillapítókat hangolni és megyünk majd egy jó tempót a mályinkai szakaszon. Jobbnak is éreztem az autót, de mielőtt kifordultunk volna a széles részre, sajnos elszakadt a váltó bowden és 4. fokozatban maradt a váltó.
Valahogy még eljutottunk a szervizig, de ezt az alkatrészt kb 1 nap kicserélni a Megane-on, úgyhogy végleg kiálltunk a versenyből.

Legközelebb hol indultok, milyen versenyen?
Megpróbáljuk rendbe rakni az autót és tesztelni egyet.
Aztán úgy gondolom, hogy Ózdon indulunk.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az „Infovárosok hírportál hálózat”, Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., Kemad, EastJob, Komplex-D, Star Holding, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt –Med, Best-Tyre Kft., Gasztro KC, Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., P+N Invest, Cet Star Plusz, Cet Jam, Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Gusto Italiano, Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, BSZB Invest Kft., Club Remix, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top