Keresés
Close this search box.

Már közel a cél

blank

Az első és egyben sikeres Rallye2-es futam után már csak az utolsó MARB Északi régió futama várja a Speed Rally Team versenyzőpárosát Jacsó Jánost és Buza Zsuzsát.

 

Voltatok már ezen a pályán? Mi volt a tapasztalat?

Igen, a tavalyi Nosztrai versenyen már részt vettünk, viszont akkor csak fél szakaszt ismerhettük meg és már nagyon kíváncsiak vagyunk a másik felére is. Sajnos tavaly nem lopta be magát a szívembe ez a szakasz, talán az is baj volt, hogy még utcai váltóval indultunk és nem jött annyira jól ki, ahogy majd most fog. Bizakodunk.

Sikerült minden Ózdon előjött problémát javítani a Clion?

Igen, természetesen megtettünk mindent, hogy ezen a hétvégén is maximálisan felkészülten álljunk rajthoz. Én úgy vagyok vele, hogy mindig mindent meg kell csinálni és akkor nem lehet baj. Amikor ez a Clio össze lett állítva már arra törekedtünk, hogy ha már egyszer csináljuk, akkor csináljuk meg rendesen.

Hogyan készültök a versenyre?

Nagyjából a felkészülést kilőttük azzal, hogy az autó rendben legyen, a többit majd szombaton, amikor felírjuk az itinert. Ha ott nem linkeskedünk, akkor felkészültünk a vasárnapi rajtra. Természetesen a nagy kérdés, ahogy másiknál is, nálunk is fennáll, milyen gumival is induljunk. Ahogy néztük az előrejelzéseket nagyon nehéz megjósolni, hogy melyik lesz a megfelelő, így mondhatni, hogy még ezzel készülünk és viszünk több garnitúrát, hogy ne érhessen meglepetés.

Mi a terv a hévégét illetően?

Szeretnénk pontszerző helyet szerezni, azaz a dobogó legalább 3. helyére felállni. Meglátjuk, hogy ez mennyire fog sikerülni, de abban biztos vagyok, hogy ez szinte 100 %-ban tőlünk függ, mert az autó az fel van készítve ahogy kell.

Köszönöm a riportot és sok sikert a versenyhez!

Reklámpartnereink:

Eisberg Hungary Kft, Gál baba István, Finisher-bau kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top