blank

Nyolcból hatan a célba

blank

A Speed Rally Team egyesületében induló versenyzőpárosok közül sikeresen célba értek hatan a Szilveszter Rallyen. Hogy ki is ért célba és milyen eredménnyel, illetve kik estek ki arról tudhattok meg most többet.

Novak Jaga2

Novák Balázs – Jagadics Gábor “BMW E36 M3” H5 kategória

Számukra a szórakozásról szóló Szilveszter Rallye egy kategória 2. helyezést jelentett, amihez utólag is gratulálunk.

janosa brunekker2

Jánosa Ákos – Brunekker Árpád “Citroen C2R2 Max” H3 kategória

Az első közös versenyük a C2R2 Max-al egészen jól sikerült. A második napon már kezdtek összeszokni a Citroennel, így egy dobogó közeli helyezéssel H3 kategória 4. hellyel zárták az évet a Szilveszter Rallye-n. Ákos elmondása szerint ez a Citroen C2R2 Max sok tekintetben kicsit jobb, mint az előző versenyautó, így mindent egybevetve sokat vár tőle 2016-ban.

galuska varfalvi2

Galuska Szabolcs – Várfalvi Gábor “Lada 2107” H3 kategória

Ahogy már megszokhattuk a párostól a bajnokságban mindent beleadva, a gépet tökéletesítve versenyeznek és megpróbálják mindig a lehetőségekhez mérten a legjobbat kihozni magukból, de most itt a Szilveszter Rallye-n láthattuk őket keresztbe is menni, megmutatták, hogy nem csak gyorsan, de látványosan is lehet.

tergulicza peter2

Tergulicza János – Péter Pál “Mitsubishi Lancer EVO VI” H6 kategória

Az 1. helyezések mellett a leggyorsabbnak járó vándorserleggel térhettek haza, ami nagy megtiszteltetés, mind a páros, mind csapatunk számára. Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményért, melyet itt ezen Szilveszter Rallye-n elértek.

toth turza2

Tóth Gábor – Turza Zsolt “Mitsubishi Lancer EVO VI” H6 kategória

Sajnálatos módon számukra hamarabb véget ért a verseny, mint szerették volna, de reméljük, ez nem fogja vissza a párost, hogy jövőre is folytatják a Rallye2-es bajnokságban szereplésüket.

kocsomba bardos2

Kocsomba Károly – Bárdos Péter”Mitsubishi Lancer EVO IX” H6 kategória

Jó párost alkotnak, a csapaton belül Karcsi és Peti, hiszen a szórakozás mellett, még időre is tudtak figyelni, így nem sokkal lemaradva társuktól Tergulicza János – Péter Pál párostól, a H6 kategória 3. helyén értek célba.

Hatar Berta2

Határ Attila – Berta József ” Peugeot 306 S16″ H4 kategória

A Szilveszter Rallye számukra nem sikerült olyan jól, mint a Mátra Rally 2015, hiszen a 4. gyorsot már nem teljesítették. Attila elmondása szerint, nem érzi ezt az autót, és nem tud vele úgy menni, ahogy szeretne. Reméljük, ahogy ideje engedi jövőre a saját Peugeot-val rajthoz áll valamelyik MARB futamon.

Nemeth csanyi2

Németh Árpád – Csányi Zsuzsanna “BMW E30 320i” H4 kategória

Az első Szilveszter Rallye volt ez számukra és csak az volt a céljuk, hogy végre kicsit szórakozzanak, amit maximálisan teljesítettek. Árpi sosem használja a kéziféket, de most, hogy nem volt tétje a versenynek kipróbálta milyen is a BMW keresztben, mindketten úgy vélik ez a jó évzáró futam volt.

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

Köszönet a képekért Bence Photonak!

Partnereink:

MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft.; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. – Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; HK Trans Kft,; V-System – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, PetPack, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, FémtisztakKft., Szolnoktej Kereskedőház, Andrásevits Zoltán Egyéni Vállalkozó – FACSEMETÉS, Marso Kft, Keveland Kft,

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett

Tel.: +36 30 610-6832

E-mail: lnettike@hotmail.com

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top