Keresés
Close this search box.

Újra egy ismert pálya

blank

2016-ban nem maradhat ki egy MARB Északi régiós verseny sem, így a Villámszer Kazár Rallye Sprint a Copy & More kupáért sem a Speed Rally Team versenyzőpárosának Ifj. Pothánszky Lászlónak és Pothánszky Lászlónak.

 

Milyen tapasztalataid vannak ezek a pályán?

Tavaly is mentünk rajta apuval, igaz az első alkalommal hasonló törést hoztam össze, mint most Lyukóbányán, de 2015-ben jól sikerült, sőt abszolútot tekintve a mezőny közepén végeztünk, ami szerintem jónak számít. Nekem ez az egyik kedvenc pályám.

Miért ez az egyik kedvenced?

Szeretem a pálya tulajdonságait, tempós és technikás is egyben, mind a két irányban élvezetes versenyezni rajta. Talán egy kis része van, amiért nem ez a legjobb, mégpedig felfelé Somlyóbánya felé, de ettől még a kedvencek közé tartozik.

Az előző versenyen szerzett sérüléseket ezek szerint sikerült orvosolni?

Igen, minden tekintetben felkészítettük az autót a hétvége kihívásaira. Állítottunk a futóműven, kicseréltük a lökhárítót és a motorháztetőt is, így újból 100%-osan állunk a rajthoz.. Már nagyon várom a hétvégét, hogy újra a pályán lehessünk egy kicsit komfortosabb és ismert környezetben.

Mire számítasz ezen a hétvégén?

A kategóriánkban 5 állunk rajthoz, és remélem ennyien is érünk célba. Jó kis küzdelemre számítok, hiszen egy bejáratott, ismert helyen kell teljesíteni a versenykilométereket, méltó ellenfelekkel. Reménykedem egy jó eredményben, hiszen 3 sprintből 2 alkalommal sikerült a dobogóra állni. Úgy érzem ez a szakasz és ez nagyon jó idő megalapozza a hétvége hangulatát, tehát rossz már nem történhet.

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok Nektek.

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Evocool STI Holding Kft., Masterkool, Golf Kft, Index Kft, Villámszer Kft., Rodex Kft.

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top