Keresés
Close this search box.

Útjára indul a RALLYcafé All Stars autó…

A Rally Café 2010 májusától, havi rendszerességgel megjelenő autósport magazin. Szerkesztőségünk tagjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy színesen, egyedi módon mutassák be a hazai és nemzetközi autósport világát az érdeklődőknek, mindig a legfrissebb információk segítségével.

A Rally Café 2010 májusától, havi rendszerességgel megjelenő autósport magazin. Szerkesztőségünk tagjai folyamatosan azon dolgoznak, hogy színesen, egyedi módon mutassák be a hazai és nemzetközi autósport világát az érdeklődőknek, mindig a legfrissebb információk segítségével.

Munkatársaink azonban a társadalmi felelősségvállalásban való részvételt is kiemelt fontosságúnak tartják.

Ennek jegyében dolgoztunk ki egy programot, melyhez a Greenpower E85 vállalkozás névadó partnerként csatlakozott. A „RALLYcafé All Stars a gyermekekért, az E85 együttműködésével” elnevezésű projektünk célja az lenne, hogy szebbé varázsoljuk a beteg/hátrányos helyzetű gyermekek hétköznapjait. A kijelölt versenyhelyszínekhez kapcsolható települések kórházaival egyeztetve gyűjtést szerveznénk a kicsik számára, ahová elsősorban új vagy jó állapotban lévő használt játékokat, ruhákat várnánk. Emellett segítséget jelentene a bébiételek, pelenkák, tisztálkodó szerek folyamatos utánpótlása is.
Az összegyűlt adományoknak a program színeiben induló versenyautó biztosítja majd a helyet, melyet a versenyt megelőző három napon megtalálnak majd a felajánlók az előzetesen megadott, kijelölt helyszínen. A versenygép a futam napján pedig a mezőny előtt autózva teljesíti a verseny távját.
Miért All Stars? Reményeink szerint minden futamon egy nagyhírű, de éppen nem aktív versenyzőt ültetünk a kormány mögé, aki mellett más sportágak képviselői, ismertebb emberek tűnnek majd fel a mitfahrer szerepében. Ezzel is szeretnénk még nagyobb hírt adni a kezdeményezésnek, s ezzel egyben motiválni is a sportbarátokat az adományozásra.
Első alkalommal a 2013-as Rali Túra Bajnokság soron következő állomásán, az augusztus 10-11-ei, IV. CYEB Tatabánya Rallye-n fog rajthoz állni a RALLYcafé All Stars autó. A pilóta a Maricsek Racing Team csapatfőnöke, Maricsek Miklós lesz, aki az ország egyik legnagyobb és egyben legsikeresebb rallycsapatát irányítja. A versenyhétvége során a tatabányai Szent Borbála Kórház munkáját segítenénk. Az adományokat augusztus 9-én és 10-én, a tatabányai Sport Hotelhez lehet hozni, ami előtt egy kiállított Mitsubishi WRC Replica versenyautóba fogjuk összegyűjteni a fejajánlásokat.
Kérjük, amennyiben lehetőségei engedik, segítsen nekünk az adománygyűjtésben! Az ilyen típusú, illetve az ország többi részéről érkező felajánlásokat előre lehet jelezni a sajto.tatabanyarallye@gmail.com e-mail címen, vagy a kórház címére (Szent Borbála Kórház, Gyermekgyógyászati osztály, 2800 Tatabánya, Dózsa György út 77.) is el lehet juttatni, a „RALLYcafé All Stars a gyermekekért, az E85 együttműködésével” jeligével ellátva.
Az akció alatt összegyűjtött játékokat, eszközöket a Rally Café stábja személyesen fogja eljuttatni a kicsiknek a versenyhétvége végén. Tegyünk együtt azért, hogy a kórház falai között is a legszebb dallam, a gyermekkacaj csendüljön fel a legtöbbször!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top