Keresés
Close this search box.

Vadászgéppel hasított Vadon Jani a város felett

Sebestyén Balázsék gyerekkori álmát váltották valóra a repüléssel

Sebestyén Balázsék gyerekkori álmát váltották valóra a repüléssel

Újabb extrém küldetésre vállalkozott a Morning Show csapata, a nagy trió képtelen leállni, ezúttal Vadon Janin volt a sor, hogy megméretesse magát. A műsorvezető arca eltorzult egy vadászrepülő pilótafülkéjében, görcsösen markolászta a kapaszkodót a manőverek közben, de végül épen és egészségesen ért földet. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri Jani gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy egy Alpha Jettel a felhők közé küldték. A levegőben töltött perceket élő adásban élvezhették végig a Class FM hallgatói is.

Magyarország leghallgatottabb rádióműsora, a Morning Show először a budaörsi majd a tököli repülőtérről jelentkezett. Minden szem Vadon Janira szegeződött, ő volt a nap hőse! Jani már kiskorában arról álmodott, hogy meghódítja a levegőt, volt ugyanis egy harci repülőgépekről szóló könyve, amelyet oda-vissza ismert. Ennek a végén szerepelt az Alpha Jet harcászati csapásmérő és kiképző gép. Bármennyire is kíváncsi volt Jani az élményre, szembesülve a lehetőséggel kissé megremegett a lába.

„Amikor a srácok eldöntötték, hogy ha valakinek repülnie kell egy vadászgéppel, az legyek én, nem tudtam, hogy örüljek, vagy rettegjek. Ez a kérdés a mai napig nem tisztázódott le bennem” – mondta Vadon Jani, miután kikászálódott az Alpha Jet pilótafülkéjéből. „Semmihez sem hasonlítható ez az élmény, a manővereknek nincs előzménye, minden a lehető leggyorsabban történik, a sebesség elképesztő. A két kapaszkodót markolásztam rendületlenül, mást nem tehettem” – magyarázta a még a történtek hatása alatt lévő Jani.

A Morning Show műsorvezetőjének volt már némi fogalma arról, hogy milyen, amikor G-erők hatnak az emberre, a vadászrepülő azonban más kategória. „Kobolddá torzult az arcom a rám nehezedő erők hatására, alig várom, hogy videón visszanézzem mi is történt valójában odafenn. Azt mindenesetre eldöntöttem, hogy mostantól részt veszek az összes értekezleten, mert azon a megbeszélésen, amikor a srácok rólam határoztak, természetesen nem voltam jelen” – fogadkozott Vadon Jani.

Sebestyén Balázsék nem csak Janit reptették meg, a hallgatók közül kiválasztott „legjobb főnököt” is felültették egy műrepülőre, sőt, saját főnöküket, a Class FM programigazgatóját, Tiszttartó Tituszt is meglepték egy próbakörrel. A piacvezető rádió repülős napján a Morning Show triója kipróbálta, milyen egy Forma 1-es versenyautón időre kereket cserélni, a programsorozatot pedig Besenyei Péter próbarepülése zárta.

A Class FM reggeli műsorának nagyágyúi nem ismernek lehetetlent, közvetítettek már atomerőmű belsejéből és repülőgép szárnyáról is, biztosak lehetünk benne, hogy máris azon törik a fejüket, miként tudnák még extrémebbé tenni hazánk leghallgatottabb reggeli műsorát.

{gallery}pg{/gallery}

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top