Keresés
Close this search box.

Sikerek a jegyeladásban is

Elkelt a jegyek 92 százaléka a téli olimpia versenyeire – közölte vasárnap az orosz olimpiai szervezőbizottság sajtófőnöke.

 Elkelt a jegyek 92 százaléka a téli olimpia versenyeire – közölte vasárnap az orosz olimpiai szervezőbizottság sajtófőnöke.

A testület több mint elégedett a nézőszámmal – mondta Alekszandra Kosztyorina, majd hozzátette: a megnyitót követő első versenynapon, szombaton több mint 40 ezer néző követte figyelemmel a helyszínen a versenyeket.
    
A szocsi téli olimpián 187 különböző eseményre lehetett jegyet váltani. A belépőket interneten, a wwww.tickets.sochi2014.com oldalon, vagy a különböző helyszíneken nyitott jegyirodákban lehetett megvásárolni. Központi jegyirodák Moszkvában és Szocsiban működnek.
    
Az orosz szervező bizottság a héten közölte, hogy újabb adagot bocsájtottak forgalomba a legnépszerűbb versenyszámokra érvényes belépőkből.
    
A nézőknek a belépőkön kívül rendelkezniük kell speciális szurkolói igazolvánnyal, és a játékok területére szóló belépési engedéllyel. Ezeket Moszkvában, Szocsiban és Krasznodarban állítják ki.
    
A jegyek 30 százaléka külföldön kelt el – írta korábban a eurosport.ru. Átlagosan 3 ezer rubelbe (mintegy 20 ezer forint) kerül egy jegy a szocsi téli olimpiára.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top