Keresés
Close this search box.
Fotó: Fradi.hu

Horváth Attila veszi kézbe az FTC irányítását

Fotó: Fradi.hu

A férfi kézilabda NB I-ben sereghajtó Ferencváros csapatánál Horváth Attilát nevezték ki vezetőedzőnek.

Az 51 éves szakember Adorján Gábort váltja a kispadon, aki közös megegyezéssel távozott.

„Régi vágyam volt, hogy a Ferencváros edzője legyek, boldog vagyok, hogy eljött ez a nap is. Ismerem a srácok nagy részét, tudom, hogy több van bennük. Több mérkőzésüket is láttam a helyszínen, sok találkozón kevésen múlt a győzelem, azon leszek, hogy hozzáadjak annyit, hogy ezeket a szoros csatákat meg tudjuk nyerni” – idézi a klub közleménye Horváth Attilát, aki hétfőn megtartotta első edzését.

Horváth Attila irányítóként 63-szor szerepelt a válogatottban, játszott olimpián és világbajnokságon is, az Elektromossal magyar bajnok lett és az Év kézilabdázója címet is elnyerte. Edzői pályafutását Nyíregyházán kezdte, majd az MTK NB I-es női együttesét irányította. Felnőtt férfi vonalon ezután edzősködött Horton, Szigetszentmiklóson, majd átvette a Budakalász irányítását, amellyel tavaly az EHF Kupa-indulást jelentő negyedik helyen végzett.

A tréner a szombaton 17 órakor kezdődő, Cegléd elleni bajnoki mérkőzésen mutatkozik be. Az újonc FTC az eddigi 13 fordulóban egy-egy győzelemmel és döntetlennel mindössze három pontot gyűjtött.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top