Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Győri Audi ETO KC hivatalos oldal)

Négy kézissel is szerződést hosszabbított pénteken a Győri Audi ETO

Fotó: Facebook (Győri Audi ETO KC hivatalos oldal)

A Győri Audi ETO KC női kézilabdaklubbal pénteken Nycke Groot, Yvette Broch, Bódi Bernadett és Jana Knedlikova is meghosszabbította szerződését.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző idényében pedig ezüstérmes csapat tájékoztatása szerint a decemberi, svédországi Európa-bajnokság legértékesebb játékosának választott Nycke Groot új megállapodása két évre szól.

„Győrben igazán remek a közösség, itt minden adott a sikerekhez. Sokat jelent nekem Ambros Martín és az a munka, amit vele együtt végzünk napról napra, ez is egy érv volt a hosszabbítás mellett” – nyilatkozta a holland irányító.

„Szeretek Győrben játszani és nagyon jó itt élni is. A felvázolt jövőkép, a csapat összeállítása és a magas szintű szakmai munka mind-mind biztosított, így könnyedén meg tudtunk egyezni” – mondta az újabb három szezonra aláíró, szintén holland Broch, akit a kontinenstornán a legjobb beállónak választottak.

A két jobbszélső, Bódi Bernadett és Jana Knedlikova szerződésének időtartamáról nem adott tájékoztatást a győri egyesület.

Azt már korábban, a decemberi Európa-bajnokság előtt bejelentette a klub, hogy Kari Aalvik Grimsbo meghosszabbította nyáron lejáró megállapodását.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top