Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Győri Audi ETO KC hivatalos oldal)

Tunéziai-magyar játékos került Löke helyére

Fotó: Facebook (Győri Audi ETO KC hivatalos oldal)

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata az anyai örömök elé néző Heidi Löke helyére Elghaoui Asmát, a Siófok KC tunéziai-magyar beállósát igazolta le.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző kiírásában pedig ezüstérmes klub hétfői közleménye szerint az augusztusban honosított játékos szerződése másfél évre szól.

„Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem” – nyilatkozta Elghaoui.

A 25 éves kézilabdázó a Siófok KC előtt szerepelt a francia Nimes és az orosz Dinamo Szinara csapatában is. Bartha Csaba klubelnök elmondta, hogy legújabb játékosuk az Érd elleni bajnoki találkozón, december 30-án mutatkozik be győri színekben.

Az olimpiai, világ– és Európa-bajnok, valamint háromszoros BLgyőztes norvég Heidi Löke november elején jelentette be, hogy várandós, ezért több mérkőzésen már nem lép pályára a szezonban.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top