Keresés
Close this search box.
konferencia liga a krc genk sajtótájékoztatója

A Genk edzője szerint maximális koncentrációra lesz szükség a Ferencváros ellen

A Genk edzője szerint hibátlan teljesítményre lesz szüksége együttesének ahhoz, hogy begyűjtse a három pontot a Ferencváros otthonában ma a labdarúgó Konferencia-liga csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.

Wouter Vrancken a találkozót felvezető szerdai sajtótájékoztatón elárulta, a Royal Antwerp otthonában elszenvedett hétvégi bajnoki vereség során jól kezdtek, de két nagy hiba elég volt ahhoz, hogy korán kétgólos hátrányba kerüljenek, onnantól pedig futniuk kellett az eredmény után.

Egy-egy mérkőzés apróságokon múlik, ezért holnap nem szabad hibáznunk, százszázalékos koncentrációra lesz szükségünk minden döntésünknél” – fogalmazott a tréner, aki szerint elképzelhető, hogy a Ferencváros hazai környezetben többet próbál majd támadni, mint a genki 0-0 alkalmával.

Nekünk készen kell állnunk arra, hogy megakadályozzuk ezeket, elől pedig fel kell törnünk a védekezésüket” – fogalmazott a Genk vezetőedzője. Külön említést tett Dejan Stankovicról, az FTC edzőjéről, aki véleménye szerint bizonyította, milyen kiváló edző, hiszen ilyen rövid időn belül is látszik már a „keze nyoma” a csapaton.

A sajtótájékoztatón a belga csapat játékosai közül Joseph Paintsil válaszolt az újságírók kérdéseire. A ghánai csatár a 2017/18-as szezonban a Ferencvárost erősítette, és 27 meccsen tíz gólt szerzett.

Nagyon jó érzés újra itt lenni, sose felejtem el, milyen volt először ebben a stadionban. A futballban előfordul, hogy az ember a korábbi csapata ellen lép pályára, nagyon jó emlékeim vannak Budapestről” – nyilatkozott Paintsil, majd hozzátette, felkészítette már csapattársait arra, milyen fantasztikus hangulat várható a Groupama Arénában, ugyanakkor otthon is futballoztak már hasonló közegben, így csak a saját játékukra kell koncentrálniuk.

 A 18.45-kor kezdődő összecsapáson – amelyet az M4 Sport közvetít – várhatóan telt ház fogadja majd a csapatokat, akik a fehérorosz Alekszej Kulbakov sípjelére kezdik a játékot.

(Forrás: MTI, nyitókép: Wouter Vrancken vezetőedző a belga KRC Genk labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2023. november 8-án. A csapat a Ferencváros vendégeként lép pályára a Konferencia-liga csoportkörének negyedik fordulójában. MTI/Hegedüs Róbert)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

MTI Fotó: Cseke Csilla
VizesVB 2017
MTI

Nincs akadály!

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. csütörtöki sajtótájékoztatóján

Tovább olvasom »
Scroll to Top