Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Szalai Ádám)

„Ádám figyelemreméltó tavaszi szezont produkált”

Fotó: Facebook (Szalai Ádám)

A német labdarúgó-bajnokságban szereplő TSG 1899 Hoffenheimmel egy évvel, vagyis 2019. június 30-ig meghosszabbította szerződését Szalai Ádám.

A klub honlapjának csütörtöki híre emlékeztet arra, hogy a 29 éves magyar válogatott támadó 2014 nyarán, az FC Schalke 04-től érkezett.

„Ádám figyelemreméltó tavaszi szezont produkált, s a pályán kívül is fontos szerepet játszik a csapategységben” – mondta róla a vezetőedző, Julian Nagelsmann, aki a futballista mentalitását és játéktudását dicsérve hozzátette: minden tréner számára fontos, hogy ilyen típusú játékos legyen a keretében.

Szalai eddig 53 Bundesliga-meccsen lépett pályára az együttesben, s 12 gólt szerzett – ezek közül hetet most, a tavaszi szezonban.

„Biztos vagyok abban, hogy a tapasztalatommal, a játéktudásommal és az akaraterőmmel segíteni tudok a csapatnak az előttünk álló kihívások során” – fogalmazott Szalai, aki elárulta: mindenképpen tagja akart maradni ennek a „különleges közösségnek” és nagyon örül annak, hogy a klub bízik benne.

A Hoffenheim a várakozásokat felülmúlva a negyedik helyen végzett a német bajnokság 2016/17-es idényében, így indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top