Keresés
Close this search box.

Dárdai Pál szerint a siker csak egy pillanat!

blank

A magyar válogatott labdarúgó és jelenleg a Hertha BSC vezetőedzője Dárdai Pál kedden azt válaszolta a Mapei Kft. VIP rendezvényén feltett kérdésre, miszerint mi az ő sikerének kulcsa, hogy a folyamatos tanulás és fejlődés.

„A siker az csak egy pillanat. Ha hátradőlsz, nem lesz többé. Ahhoz, hogy további sikereid legyenek, ahhoz folyamatosan fejlődnöd és tanulnod kell” – mondta Dárdai Pál.

A zártkörű előadáson Dárdai Pál személyesen osztotta meg tapasztalatait, hogyan tudta Ő csapatait motiválni a pályafutása során. Őszintén beszélt a saját útjáról, sikerének titkáról, fejlődéséről, harcairól, valamint arról, hogy milyen fontos szerepet játszik életében a bizalom és a tisztelet.

Azt is elmondta a beszélgetés során, hogy az ő sikerének 3 kulcsa van: a szülei, a családi háttér, amit a felesége és gyerekei nyújtanak számára, és bizony szerencsére is szükség van az életben, ami számára megadatott.

Vezetőként mindig igyekezett olyan emberekkel körbe venni magát, akikben megbízik és hagyja, hogy mindenki csinálja a dolgát és feladatát. Ami a legfontosabb, hogy szereti és tiszteli a stábja, csapata minden egyes tagját.

Markovich Béla kérdésére, hogy mit tanácsol a jelenlévő 40 cég vezetőinek, hogyan tudnak igazi csapatot építeni azt válaszolta:

„Légy mindig magabiztos. Olyat kérj a csapatod tagjaitól, amit tudsz, hogy biztosan meg tudnak csinálni, és légy minden körülmények között velük őszinte.”

Számos hasznos dolog, módszer elhangzott még, amit a jelenlévő cégvezetők átültethetnek a saját működésükbe, hogy mit kell tenniük ahhoz, hogy az egymás mellett dolgozó embereikből igazi CSAPAT alakuljon ki, és egy elfogadott közös cél felé, egymást segítve, és ne gátolva haladjanak! (mapei)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top