Keresés
Close this search box.
2223 smcs img art szoboszlaihero smcs en 169 n01

Helyszíni bejelentkezéssel érkezik a Bayern München – RB Leipzig sorsdöntő mérkőzés az ARENA4 műsorára

Münchenből, egyenesen az Allianz Arena gyepének széléről jelentkezik az ARENA4 stábja a Bundesliga szezon végjátékának sorsdöntő mérkőzésén. Szombaton a Bayern München a Szoboszlai Dominikkal és Willi Orbannal felálló Lipcsét fogadja. A müncheniek a bajnoki címért hajtanak, míg a vendégek a Bajnokok Ligája szereplést akarják mindenáron kiharcolni. Monoki Lehel és Sebők Vilmos már csütörtöktől kezdve a helyszínről szállítják a híreket és megszólaltatják a rangadó szereplőit.   

Ismét helyszíni bejelentkezéssel örvendezteti meg a Bundesliga szurkolóit a német bajnokság kizárólagos hazai közvetítője, a Network4 csoport. A két sztárcsapat, a Bayern München és az RB Leipzig összecsapása mindig izgalmas, most azonban a tét is hatalmas. A müncheniek az utolsó előtti fordulóban 32 meccs után 68 ponttal, vagyis egyetlen ponttal vezetik a tabellát a Dortmund előtt. Szombaton a Bayern így a bajnokság szempontjából sorsdöntő összecsapást vív a jó formában futballozó Szoboszlai és csapata ellen.     

Az idei Bundesliga-szezon egyik legfontosabb mérkőzése lesz ez: a Bayern München a bajnoki címért, az RB Leipzig pedig a Bajnokok Ligája indulásért küzd” – mondta Monoki Lehel, a Network4 szerkesztő/műsorvezetője

„Az ARENA4 nézői már megszokhatták, hogy a kiemelt találkozókról helyszíni tudósításokat láthatnak, ez most sem lesz másként. Sebők Vilmossal csütörtöktől Münchenben leszünk és a televíziós, valamint az online felületeinkre is érkeznek majd a meccsel kapcsolatos legfrissebb hírek. Szombaton, a kora délutáni felvezető magazinunkban, a Nyitóbuliban is müncheni bejelentkezéssel készülünk, de a mérkőzés előtt, a félidőben, valamint a lefújás után is kapcsolunk majd az Allianz Arénába, ahol Szoboszlai Dominik és Willi Orban mellett korábbi sztárjátékosokat is igyekszünk megszólaltatni” – tette hozzá Monoki Lehel.

A mérkőzés felvezetése 17.45-kor kezdődik az ARENA4-en, a budapesti stúdióban Lukács Viktor lesz a műsorvezető, szakértőként pedig Bánki József és Juhár Tamás számít a nézők figyelmére. A sípszó 18:30-kor hangzik el.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top