Keresés
Close this search box.
szoboszlai match4

Nincs december Szoboszlai nélkül – újév első napján is Liverpool meccset közvetít a Network4

Nincs december… Szoboszlai nélkül! A Network4 csoport bejelentette, hogy a világsztár magyar játékos három meccsét is élőben közvetíti a következő hetekben.

December 3-án a MATCH4-en láthatják a szurkolók, ahogyan a Liverpool a Fulhamet fogadja, közvetlenül karácsony előtt, december 20-án pedig a Liverpool – West Ham Ligakupanegyeddöntő kerül képernyőre. A rajongóknak jól indul az új év is: január elsején Szoboszlai Dominik és csapattársai a Newcastle-lel mérik össze az erejüket.

Mindhárom mérkőzést a Network4 csoport csatornája, a MATCH4 hozza el a magyar nézőknek. A Fulham és a West Ham ellen is izgalmas összecsapásra van esély, az igazi rangadó pedig a Liverpool – Newcastle lesz 2024 első estéjén: a két patinás csapat harcban áll a bajnoki címért, illetve a BL-indulást jelentő helyekért.

„Mindig öröm számunkra, amikor Szoboszlai Dominik meccsét sugározhatjuk. A Liverpool amúgy is népszerű csapat a világ legnézettebb ligájában, ilyenkor azonban azt érezzük, hogy az egész magyar futballszerető társadalom követi a mérkőzést. A mérkőzések nézettsége kiemelkedő, mi pedig mindent megteszünk, hogy háttérműsorokkal, elemzésekkel szolgáljuk a szurkolókat” – mondta el Varga Attila a Network4 csoport kommunikációs igazgatója

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top