Keresés
Close this search box.
noi valogatott

Socca – Megvannak a BL-résztvevők, bemutatkozott a női válogatott

Szigetszentmiklósi, karcagi, jászberényi és budapesti csapatok lettek BLrésztvevők a Socca Nemzeti Bajnokság Országos Nagydöntőn. A hajdúszoboszlói tornán eldőlt, hogy kik képviselhetik a magyar színeket a krétai Bajnokok Ligájában, egyben bemutatkozott a női socca-válogatott is. Fekete Róbert együttese megnyerte a sporttörténelmi tornát.

 Az év egyik legfontosabb eseményén van túl a hazai socca-társadalom. Hajdúszoboszlón eldőlt, hogy a National Iron Team megvédte címét. A szigetszentmiklósiak mögött a DKV INDUSTRY végzett másodikként Karcagról, megelőzve a Vasutas Sörözőt (Jászberény), és a budapesti Chicagót. Ez a négy együttes lett BL-résztvevő a 32 csapatot felvonultató mezőnyben. 

Hajdúszoboszlón a női socca-válogatott magabiztos sikert aratott. A horvátokat, a görögöket és a ciprusiakat is legyőzte a nemzeti csapat, így megnyerte a sporttörténelmi tornát. Ez volt a női válogatott hivatalos bemutatkozása. 

Fekete Róbert szövetségi kapitány elmondta, ez egy jó rajt volt, és azon lesznek hogy erre a sikersorozatra építve ütőképes válogatott induljon majd a jövő évi világbajnokságon

Minden képzeletemet felülmúlta a csapat, a nemzetközi mezőnyben magabiztos játékkal, kapott gól nélkül nyertük a tornát. A világbajnokságot januárban Essenben rendezik meg. Addig több felkészülési meccsen és összetartáson igyekszünk tovább csiszolni a csapatjátékot” – mondta a szövetségi kapitány.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top