Keresés
Close this search box.
biros péter

Biros Péter mindig csak a következő meccsig tekint előre

A március elején kinevezett Biros Péter irányításával a DIGI-Eger férfi vízilabdacsapata mindkét eddigi mérkőzését megnyerte az ob I alsóházában, a játékosként háromszoros olimpiai bajnok szakember pedig egyelőre mindig csak a következő találkozóra tekint előre.

Nem vagyok varázsló, az alap dolgokra helyeztük a hangsúlyt, a védekezés a legfontosabb, támadni meg majd valahogy támadunk. Ez többé kevésbé sikerült, az alsóházban minden mérkőzés nyerhető, mi viszont mindig csak a következő találkozóval foglalkozunk” – mondta a Kossuth Rádiónak Biros, aki korábban szakmai igazgatóként dolgozott a klubnál.

Azt szeretném, ha egy mérkőzésen belül a váratlan dolgokra is jól tudnánk reagálni, ha rendszerben, taktikailag is jól működnénk. Persze nagyon fontos a fizikai felkészültség is” – fogalmazott a szakember.

A jövőjével kapcsolatban elmondta, egyelőre semmilyen konkrétum nincs a folytatásról, először szeretnék a lehető legjobb eredménnyel lezárni a szezont.

Az olimpiára készülő női és férfi magyar válogatott esélyeit illetően úgy fogalmazott, nagyon nehéz jóslásokba bocsátkozni, mivel mindkét mezőnyben hét-nyolc erős csapat van. Hozzátette, az olimpia igazából majd a negyeddöntőkkel veszi kezdetét, a két gárda előtt ott a lehetőség, hogy aranyérmet nyerjen, és nyilvánvalóan azért dolgoznak majd a játékosok és a stábok, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

(Forrás: MTI)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top