Keresés
Close this search box.

Érdi Mária negyedik lett a Világkupa-döntőn!

blank

Érdi Mária fantasztikus versenyzéssel negyedikként zárt a 2016-os Melbourne-i Világkupa-döntőn. A Laser Radialban versenyző magyar vitorlázó az éremfutamban ötödikként ért célba, ezzel megszerezte az összetett negyedik helyet.

A riói olimpiát is megjárt Érdi Mária több hetet készült Ausztráliában, a Világkupa-döntő előtt, több versenyen is elindult. A formaidőzítése jól sikerült, hiszen a Vk-n még futamot is tudott nyerni Melbourne-ben.

Érdi idén az ötből négy Világkupa versenyen is részt vett. A sorozat a fejlődésének, fantasztikus 2016-os évének tömény bemutatására is alkalmas: az elsőre Miamiba még nem hívták meg, Hyeres-ben becsülettel helyt állt, Weymouthban futamot is nyerve résztvevője lehetett az éremfutamnak és 8. helyen végzett. Ugyanezt a végeredményt érte el Csingtaóban. Most pedig újabb Világkupa-futamgyőzelemmel, a Medal Race-en pedig előrébb is lépve szerezte meg a 4. helyet.

A szezon számára még nem ért véget, hiszen most Új-Zélandra, Aucklandbe utazik, ahol a jövő héten kezdődik az ifjúsági-világbajnokság.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top