Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Babos Tímea)

Zsinórban harmadszor is elődöntős Wimbledonban Babos

Fotó: Facebook (Babos Tímea)

A wimbledoni teniszbajnokság csütörtöki játéknapján Babos Tímea és Jaroszlava Svedova legyőzte az első helyen kiemelt párost, így bejutottak az elődöntőbe.

A torna honlapja szerint az ötödik helyen kiemelt magyar, kazah duó a negyeddöntőben két szettben búcsúztatta a címvédő és első kiemelt Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettőst.

„Rettentően örülök a mai meccsnek! Érdekes volt, hogy az 1-es pályán játszottunk, itteni idő szerint 1 órától a világelső páros ellen” – olvasható Babos nyilatkozata a honlapján. A magyar játékos hozzátette, elképesztő hangulat volt a teltházas találkozón, és boldog, amiért jól teniszeztek. – „Külön öröm, hogy így sikerült játszanunk, hiszen tegnap nem ment igazán jól. Nem könnyű egy Hingis-Mirza duót legyőzni.”

Babosék a négy között az amerikai Raquel Atawo, Abigail Spears kettőssel találkoznak.

„Most már zsinórban harmadszor játszom elődöntőt Wimbledonban, remélem túlszárnyalom a tavalyi és a tavalyelőtti eredményt is! De az még messze van, most meccsről meccsre kell haladni” – hangsúlyozta a magyar teniszező, aki tavaly a francia Kristina Mladenovic oldalán volt elődöntős Wimbledonban.

Eredmény, negyeddöntő:
Babos, Svedova (magyar, kazah, 5.)-Hingis, Mirza (svájci, indiai, 1.) 6:2, 6:4

Wimbledon r16 court2:) #amazingatmosphere

Közzétette: Babos Tímea – 2016. július 6.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top