Keresés
Close this search box.
hanga adam meccs

Angol Ligakupa és Hanga Ádám mérkőzései az ARENA4+ kínálatában

Újabb izgalmas sporttartalmakkal gazdagodik a Network4 kínálata: érkeznek az Angol Ligakupa legjobb meccsei, valamint a magyar nézők sem maradnak le Hanga Ádám csapata, a Real Madrid küzdelmeiről a spanyol kosárlabda-bajnokságban.

Kedden (08.23) a Bolton Wanderers – Aston Villa összecsapással, szerdán (08.24) a Tranmere Rovers – Newcastle találkozóval veszi kezdetét a Football League Cup közvetítés sorozata az ARENA4+-on. Magyarország első sport streaming szolgáltatásának előfizetői a kupa legizgalmasabb mérkőzéseit láthatják hétről-hétre. Vajon a Liverpoolnak sikerül megvédenie a címét? A következő hónapokban kiderül. Az ARENA4+ minden héten legalább két meccset mutat meg a fordulóból.

A Network4 egyedülálló futball kínálattal jelentkezik, hiszen a német Bundesliga és a 2 Bundesliga, az angol Premier League, a francia LIGUE 1 és a skót Premiership mérkőzései mellett a magyar nézők itt láthatják az UEFA Nemzetek Ligájának összecsapásait, valamint a labdarúgó Eb- és vbselejtezőket is.  

Ugyancsak jó hír a szurkolók számára, hogy a Network4 meghosszabbította szerződését a spanyol kosárlabda-bajnoksággal, a Liga ACB-vel. A megállapodás értelmében továbbra is az ARENA4+ közvetíti Hanga Ádám csapata, a Real Madrid bajnoki mérkőzéseit. Az idény szeptember 28-án kezdődik, azonban a streamen már szeptember 24-25-én láthatóak lesznek a Szuperkupa elődöntői.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top