Keresés
Close this search box.

Rádióst igazolt a Sportime Magazin

Új főszerkesztő a Sportime Magazinnál! A 10 éves születésnapjára készülő sportújságnál a szakmai munkát november 1-től Bányász Árpád irányítja.

Új főszerkesztő a Sportime Magazinnál! A 10 éves születésnapjára készülő sportújságnál a szakmai munkát november 1-től Bányász Árpád irányítja.

Bányász Árpád korábban hét évig volt a Sláger Rádió, később (két évig) a Neo FM sportriportere. Dolgozott a WestelPress, majd a Mobilpress hírügynökségnél. A Juventus Rádióban hallható SportBánya műsorvezetője, legutóbb pedig az Origo egyik tartalom menedzsere volt. Tagja a MOB Médiabizottságának, és a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökségének.

A Sportime főszerkesztői posztját eddig a tulajdonos, Bezzegh Krisztián töltötte be, aki a jövőben programigazgatóként koordinálja a médium nevével egybeforrt rendezvénysorozatokat. Ráadásul a Sportime újabb programokkal erősít.
Elindul a Sportime koordinálásával a „Közösségben az Egészségért” projektsorozat, amely – mint ahogy a nevéből is kiderül – a közösségi sportra épít programokat és irányított edzéseket szervez.

A közelmúltban az Erzsébet téri defibrillátor kihelyezéssel startolt a Közterületi Életmentő Program (K.É.P.) a fővárosban. A kezdeményezés célja, hogy minél több életmentő készülék legyen a közterületeken, amelyeket baj esetén használni is lehet. A defibrillátorok a Sportime Magazin közvetítésével kerülnek a programba.

A Sportime továbbra is kiemelt médiapartnere a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának, amely az ország legnagyobb egészségvédelmi szűrőprogramja. Eddig 851 helyszínen 3 375 095 vizsgálatot végeztek el, és a kamion több mint 225 234 látogatót fogadott.

A magazin jelenleg 10 ezer példánnyal kéthavonta kerül a piacra. Sokszínű tartalommal rendelkezik. Az élsporton kívül nagy hangsúlyt kapnak az újságban a szabadidősporttal és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos anyagok. A következő megjelenéstől a magazin még több saját tartalommal, exkluzív cikkel jelentkezik.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top