Keresés
Close this search box.

Barátok kíséretében folytatódott az adománykörút

Sok-sok zöldséggel, húspakkal, gyümölccsel, a Family Frost-tal és az Orlik családdal indultunk neki Bátonyterenyének és a Karancsvidéknek. A hideg ellenére hosszú, tartalmas és meleg napot zártunk: mindehol megilletődötten és köszönettel vártak bennünket. A HEGYEM csomag- és ajándéktúrája fent a messzi északon folytatódott.

Az első téli hónap közepén, a karácsony előtti héten újra nekivágtunk, hogy teljesítsük karácsonyi küldetésünket. Nem voltunk egyedül: a Family Frost csapata a tavalyi közös osztás csodálatos élménye után az idén is úgy döntött: támogatja a HEGYEM gyermekeit, és velünk tart.

A cég mellett az Orlik család (harmadik kép) is elkísért bennünket.
Orlik Zoltán igazi HEGYEM diplomata, aki az utóbbi időszakban rengeteg segítséget nyújtott kis csapatunknak. Most sem volt rest, felesége és lánya kíséretében érkezett, és szokásához híven, egy nagy halom élemiszert is hozott magával.
Több láda almával, naranccsal, banánnal, mandarinnal, krumplival, hagymával, liszttel és szaloncukorral tömte degeszre a HEGYEM kisbuszát.
A finomságokkal megtömött autónkhoz a jól ismert Family-s sárga teherautó is csatlakozott, így apró karavánban vonultunk Bátonyterenyére, majd később Karancsapujtőre és Karancsaljára.
A gyerekek tudták, hogy jövünk: az ablakokban kukucskálva, a kapukban állva, türelmetlen boldogsággal vártak bennünket. Mindenhol szeretetteljesen fogadták az adományozókat, sőt a nap végén meleg pogácsával, finom süteményekkel és csodálatos vacsorával is megvendégelték – hatalmas köszönet Oláh Szabinának és Oláh Adriennek!!! – a kissé megfáradt HEGYEM csapatot.
De… nem lehettünk annyira elgyötörtek, hogy ne mosolyogtunk volna azon, ahogyan a gyerekek a helyükre teszik a húspakkokat, a gyümölcshalmokat és a zöldségcsomagokat.
Ráadásul az egri túrán résztvevő Hinomoto Harcművészeti SE által készített ajándékokból, játékokból, ruhákból is jutott egy-két meglepetés, így a srácok-lányok öröme megindítóan teljes volt.

logo

Aztán ahogy fenyőillatú napokon illik: boldog és szép karácsonyt kívántunk, és bízva egy jobb, egészségesebb évben, elköszöntünk.
Pár hét, és újra itt vagyunk…

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top