Keresés
Close this search box.

Bellator szupermaraton

blank

Felejthetetlen hétvége elé néznek a küzdősportok szerelmesei: az év legnagyobb bunyóbulija, a budapesti Bellator gála alkalmából az RTL Spike ötnapos szupermaratonnal kedveskedik a számukra. Vasárnapig a kick-box legenda, Kimbo Slice igaz történetét, minden idők legjobb MMA mérkőzéseit, a pénteki, Papp László Sportaréna-beli Bellator gála összecsapásait, valamint a tavaly őszi budapesti kick-box rendezvény izgalmas pillanatai láthatják a nézők.

Április 14-én, pénteken immár második alkalommal látogat hazánkba a világ egyik legnépszerűbb MMA és kick-box rendezvénysorozata, a Bellator. Ennek kapcsán először rendeznek hazánkban, a Papp László Sportarénában hivatalos kevert harcművészeti (MMA) gálát. A péntek este 19.00-tól kezdődő eseményre még mindig kaphatók jegyek – a mérkőzéseket több, mint 140 országban mutatják be tévék. A magyar nézők szombaton 22.00-tól az RTL Spike-on élvezhetik a modern kori gladiátorok küzdelmeit.

A csatorna azonban a hét többi napján sem hagyja izgalom nélkül a sportág szerelmeseit: szerdától vasárnapig ugyanis minden éjjel extra tartalmakkal kedveskedik nekik. Pénteken, vagyis ma 23.00-tól a tavalyi őszi gála teljes programja fut a képernyőn, szombaton 22.00-kor pedig robban az igazi adrenalinbomba: végre az RTL Spike nézői is láthatják az egy nappal korábban, a Papp László Sportarénában rendezett összecsapásokat.

A magyar „kolosszeumban” a szervezet magyar váltósúlyú K-1 világbajnoka, Laszák Zoltán a francia Karim Ghajji ellenében védheti meg a tavaly szeptemberben ugyanitt szerzett elsőségét. Az idáig veretlen hazai MMA-reménység, a pehelysúlyú Borics Ádám is ketrecbe száll: az amerikai Anthony „Pretty Boy” Taylorral néz farkasszemet. A gálán ott lesz a legjobb női thai boxoló, a pehelysúlyú Jorina Baars is. Az évszázad K.O.-jának birtokosa, a műfaj legjobb állóbunyósa, az amerikai szupersztár, Raymond Daniels a váltósúlyú Győrfi Csabával, a kétszeres pehelysúlyú világbajnok, a kanadai Gabriel Varga pedig Görbics Gáborral méri össze az erejét.

A szupermaratont vasárnap este a 20 legjobb kiütést bemutató, formabontó szkeccsfilm zárja.

Bellator húsvéti szupermaraton az RTL Spike-on!

ápr. 12. 23.00 – Kimbo Slice: A felülmúlhatatlan (dokumentumfilm)
ápr. 13. 23.00 – Bellator Top 15 fantasztikus meccsbefejezés
ápr. 14. 23.00 – Bellator Budapest 2016 – ismétlés
ápr. 15. 22.00 – Bellator Budapest 2017 – premier
ápr. 16. 23.00 – Bellator Top 20 kiütés – extra kiadás

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top