Keresés
Close this search box.
fury gala

Élőben láthatják a magyar nézők a Tyson Fury – Derek Chisora bokszmérkőzést

Magyarországon is élőben láthatják a bokszrajongók az idei év egyik szenzációját, a Tyson Fury – Derek Chisora összecsapást. A gálát a NET4+ SPORT streamingszolgáltató közvetíti szombat éjszaka egyenesen a Tottenham Hotspur londoni stadionjából. Minden idők egyik legjobb és legellentmondásosabb ökölvívója, a WBC (Bokszvilágtanács) nehézsúlyú világbajnoka 2021 végén győzte le Dillian Whyte-ot, majd bejelentette visszavonulását. Fury azzal magyarázta a nyugdíjazását, hogy ő akar lenni a második nehézsúlyú világbajnok Rocky Marciano után, aki veretlenül hagyja el a ringet.

Idén robbant a hír, hogy sikerült rábírni Fury-t még egy meccsre, méghozzá saját honfitársa, egykori barátja, a WBA nemzetközi világbajnoka, Derek Chisora ellen. A barátság akkor szakadt meg, amikor Chisora látványosan Whyte-nak szurkolt Fury előző mérkőzésén. Fury már akkor bejelentette, hogy – a ringen kívül, vagy belül -, de pofon vágja Chisorát.

A lehetőség az arconcsapásra adott: december 3-án éjszaka kiderül, hogy Fury megvédi-e a címét, vagy utolsó meccsével bukja az övet és a veretlenségről szőtt álmokat is. A londoni gála másik várva várt meccse a Daniel Dubois – Kevin Lerena találkozó. A WBA nehézsúlyú világbajnoka komoly kihívót kapott az IBO cirkálósúlyú – azonban idén súlycsoportot váltó – bajnoka személyében.

A két bokszcsemegét Magyarországon csak a NET4+ SPORT streamingszolgáltató közvetíti. A Network4 szolgáltatása a legjobb bokszgálák mellett más exkluzív tartalmakat is kínál, méghozzá extra feature-ökkel. A Bundesliga meccseket élő statisztikákkal egészítheti ki a szurkoló, a MotoGP futamokon pedig a néző maga döntheti el, hogy melyik pilóta kamerájából kívánja követni az eseményeket, de az NFL körkapcsolások is különlegességnek számítanak a piacon.

A felvezető mérkőzések szombaton 18:00 órától láthatók, a főmérkőzések 20:00-kor kezdődnek.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top