Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség)

Oroszország ellen fog hazai pályán szerepelni legközelebb a magyar válogatott

Fotó: Facebook (MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség)

A magyar labdarúgó-válogatott legközelebb június 5.-én szerepel majd hazai közönség előtt. A magyar csapat ekkor az Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen fog pályára lépni.

A szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint a következő világbajnokság házigazdája a Groupama Arénában lép majd pályára. Előtte március 25-én, Portugáliában, világbajnoki selejtezőt játszik a FIFA-rangsorban 27. magyar csapat, az oroszok elleni találkozó után pedig június 9-én Andorrában vív vb-selejtezőt Bernd Storck együttese.

Az orosz válogatott – mely jelenleg 61. a világranglistán – a legutóbbi négy Európa-bajnokságra, valamint a 2014-es, brazíliai világbajnokságra is kijutott.

Eddig négyszer játszott a két együttes, a magyarok mérlege egy döntetlen mellett három vereség. Legutóbb 2014 novemberében, ugyancsak felkészülési mérkőzésen találkozott a magyar csapat a jelenleg Sztanyiszlav Csercseszov irányította oroszokkal, és akkor – még Dárdai Pállal a kispadon – 2-1-es vereséget szenvedett a Groupama Arénában.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top