Keresés
Close this search box.
Fotó: Mohai Balázs

Az Everest csapattal együtt túrázott Száraz Dénes

Fotó: Mohai Balázs

Száraz Dénes is együtt túrázott a Magyar Everest Expedíció trekking csapatával a Pilisben – az ismert magyar színművész egyébként a terepfutás szerelmese, ennek köszönhetően az edzés a mindennapjai részét képezi, s egy kis „séta” a Pilisben számára csak egy kis levezetés.

A túrázós hétvégén volt öröm, volt csúcsfotó, igaz a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának edzésén a magasság meg sem közelítette a Mount Everest csúcsát, ahova majd 2017. márciusában indul Klein Dávid és Suhajda Szilárd  expedíciós hegymászó, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a világ legmagasabb hegyét, 8848 m magaságban.
Az alaptáborig (5344 m) velük tartó treking csapat egyik tagja Száraz Dénes színművész, aki örült a hétvégi túrán a baráti társaságnak, élvezte a friss levegőt, a tél előtti utolsó napsugarakat.

Az elismert magyar színésznek jó levezetés volt ez a túra, mivel ő rajong a terepfutásért és a mindennapjaiba is be van építve az edzés. Az expedíció túra részére Száraz Dénes keményen készül, nemrégiben a Testnevelési Egyetem teljesítmény felmérőjén is részt vett. „Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk jól. Mivel már jártam 6500 méteres magasságban, így tudom mivel jár egy ilyen túra. Az igaz, hogy most valamivel alacsonyabbra – 5344 méterig –, megyünk a trekking csapattal, viszont ha már ott leszünk, és lesz arra lehetőség, hogy felmenjünk magasabbra, akár egy másik hegyen, én biztosan nem hagyom ki” – mondta a színész, aki a pilisi túrára kisfiával érkezett, akit a közel 8 kilométer alatt azért néha a nyakába kellett vennie.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top