Keresés
Close this search box.
microsoftteams image (5)

Idén nyáron űzz sportot a divatból és nyerj álomutazást Párizsba!

Május 17. és június 30. között az Allee Bevásárlóközpont a divat és a sport központjává válik. Az újbudai bevásárlóközpont különleges aktivitásokkal és sportos programokkal várja látogatóit, akik nemcsak tesztelhetik reflexeiket, látványos fotópontokon készíthetnek képeket, vagy eltekerhetnek akár Franciaországig, de a legszerencsésebbek vásárlásaikkal nyerhetnek is.

Az Allee-ban most sportot űznek a divatból, így június első két hétvégéjén, június 1-jén és 8-án a látogatók belekóstolhatnak a divatbemutatók varázslatos világába: Lakatos Márk az átriumban egy látványos futópályán, modellek közreműködésével mutatja be, melyek az idei nyár legtrendibb sportos ruhadarabjai. Ha megtetszik bármelyik szett, akkor azt akár azonnal be is lehet szerezni az üzletekben, ahol a bevásárlóközpont applikációjából letöltött, június 6-a és június 9-e között beváltható kuponokkal még spórolásra is van lehetőség. A divatbemutatókat mindkét nap extravagáns sportbemutatók – akrobatikus ugrálókötél, breaktánc, yo-yo, streetworkout – és mazsorett fellépés színesítik.

Az extrém sportok kedvelőit és a vérbeli sportrajongókat egy valódi különlegesség is várja: egy kiállítás, aminek témája a 2024-es olimpián új sportágként debütáló gördeszka. Az egyedülálló kiállítás exkluzív, gyűjtői darabokon keresztül nyújt betekintést a szubkultúra világába, ami nem csupán egy technikai sport, hanem egyfajta stílus, művészet, életérzés is.

Mindezek mellett az átriumban kihelyezett kerékpárnál most bárkinek lehetősége nyílik eltekerni akár Párizsig. A biciklis installáció célja, hogy a vásárlók közösen teljesítsék a Budapest – Párizs távolságot, ami 1485 km. Az installáció másik oldalára egy izgalmas ügyességi játék került, ahol a lelkes vásárlók egy adott listából kiválaszthatnak egy rekordidőt, és tesztelhetik reflexeiket, hogy sikerül-e századmásodpercre pontosan megállítaniuk a számlálót. A fotópontok is mindig nagyon kedveltek a vásárlók körében, a fenti időszakban egy látványos kosárlabdás, valamint egy hullámlovas fotódíszletben készülhetnek fotók.

Ha mindez nem lenne elég, a vásárlásokkal még nyerni is lehet. A látogatóknak nincs más dolga, mint május 17. és június 30. között legalább 10 000 Ft értékben vásárolni az Allee bármelyik üzletében és a blokkon található adatokkal regisztrálni a bevásárlóközpont weboldalán, így lehetőségük nyílik megnyerni a főnyereményt, az egyhetes párizsi utazást, vagy a hetente kisorsolásra kerülő egy-egy, egyenként 100.000 Ft értékű Allee Ajándékkártya egyikét is bezsebelhetik.

További részletek ide kattintva elérhetők.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top