Keresés
Close this search box.

Újabb légitársaságnál egyszerűbb a jegyár-visszatérítés

blank

Szeptember 4-étől a Turkish Airlines is alkalmazza az Amadeus Ticket Changer Refund termékét.

A Refund opció a visszatérítések segítője: a funkciót támogató légitársaságok visszatérítései automatikusan kalkulálódnak, és azok garantáltak lesznek, így az irodák egy újabb ADM-csökkentő eszközzel bővülhetnek.

Az Amadeus Ticket Changer Involuntary egy új automatizált funkció, amely járattörlések és módosulások esetén nyújt hatékony segítséget. Bármilyen tervezett vagy váratlan menetrendi módosulás (pl.: rossz idő, sztrájk stb.) könnyedén kezelhető használatával, a légitársaság beleegyezésével.

Az Amadeus szolgáltatásának használatával a Turkish Airlines visszatérítései is garantáltak lesznek. A repülőjegyek cseréje hosszas, költséges és bonyolult folyamat, az Amadeus terméke viszont leegyszerűsíti ezt.

Ágazati adatok szerint a repülőjegyek 5-10 százalékát kell valami miatt módosítani, ami havonta globálisan 350-500 ezer tranzakciót jelent. A kézi ügyintézés nemcsak időrabló és idegölő a szakemberek számára, de annak is nagy a veszélye, hogy hibát vétenek, ami akár a bevételek csökkenéséhez is vezethet.

Az Amadeus Ticket Changer Refundja viszont mindent kiszámol, beleértve a különböző díjakat és adókat is, miközben megállapítja az esetleges törlések miatti büntetéseket is. A funkciót támogató légitársaságok visszatérítéseit automatikusan kiszámolja, amivel csökkenti az utazási irodák kockázatait is (kevesebb ADM-mel, vagyis a tarifa hibás megállapításából származó hiánnyal kell számolniuk).

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top