Keresés
Close this search box.

Többgyermekes családanyán segít Dr. László Zsolt

blank

Idén tavasszal ismét egy jótékonysági felhívást tett közzé hazánk egyik legnépszerűbb plasztikai sebésze, dr. László Zsolt. A kezdeményezésre olyan személyek jelentkezését várták, akik nem elégedettek a testükkel, azonban a műtéti beavatkozást nem engedhetik meg maguknak, illetve az operációjukat a társadalombiztosítás sem finanszírozná.

Dr. László Zsolt végül egy több gyermekes családanyát választott, aki nagyon meghatódott, amikor meghallotta, hogy ő élhet az ingyenes plasztikai műtét lehetőségével. „A hölgy hasa a szülések után megereszkedett, ebből adódóan a hasfali izomzat is kitágult, és a bőre is megtöredezett. Az elmúlt évek során többször ingadozott a súlya, a konzultációra is kissé túlsúlyosan érkezett, így abban egyeztünk meg, hogy az elkövetkezendő hetekben megszabadul tíz-tizenöt kilogrammtól annak érdekében, hogy a műtéttel a lehető legjobb, leglátványosabb eredményt érjük el.

Természetesen az operáció előtt egy teljes kivizsgálást is el fogunk rajta végezni. A műtét altatásban fog zajlani, várhatóan 1,5-2 órás lesz. Első lépésben kifejtjük majd az úgynevezett kötényhasat, illetve mivel a hasizom is meg van gyengülve, ott megerősítjük, többször összevarrjuk. Ezután legalább két napig megfigyelés alatt tartjuk majd a klinikán, az első két hétben pedig pihennie kell majd. Természetesen egy pár nap után már tudja a napi teendőket intézni, de csak addig, amíg a páciensnek jól esik. Tizennégy nap után van varratszedés, azonban még további négy hétig viselni kell a haskötőt, illetve ezen időszak alatt tilos nehezet emelnie, vagy megerőltetnie magát.

Amikor a kiválasztott hölgy megtudta a hírt, rettentő boldog volt, elsírta magát. Nem keserítette el az a tény sem, hogy még három hónapot várni kell a műtéttel, hiszen ennyi időre lesz szüksége ahhoz, hogy a műtét sikerességéhez szükséges súlyt elérje. A hölgy egyébként hozzátette, hogy a fogyáshoz ennél kiválóbb motivációt ki se lehetett volna számára találni” – nyilatkozta Dr. László Zsolt, aki azt is elárulta, hogy a felhívásra rengetegen jelentkeztek, így az akció sikerességére való tekintettel jövőre is szeretnének majd egy rászorulón segíteni.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top