Keresés
Close this search box.

Gyermekrendezvények a pünkösdi, keszthelyi futóversenyen

A pünkösdi hétvégére meghirdetett VII. Intersport Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny rendezői idén is gondolnak a gyermekekre, számukra futó és más szórakoztató programokat szerveznek.

A pünkösdi hétvégére meghirdetett VII. Intersport Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny rendezői idén is gondolnak a gyermekekre, számukra futó és más szórakoztató programokat szerveznek. A június 7-8-ai Balaton-parti fesztivál több újdonságot is tartogat a részvevők számára, az előzetes regisztrációk alapján rekordlétszám várható a hetedik alkalommal meghirdetett keszthelyi futóversenyen.

„Nem egész két hónappal a verseny előtt közel 700 főnél tart az előnevezés, így várhatóan a tavalyi 1250 fős indulói létszámot meg fogjuk dönteni. Mivel a pünkösdi hétvégén a Fő tér ismét benépesül, ezért a templom melletti Várkert területén látványos pihenőzónát alakítunk ki a beérkező futóknak. Újdonságot jelent a Keszthely és Gyenesdiás közötti új kialakítású pálya. A vasárnapi fő versenyt megelőzően, szombaton a gyermekeknek 18 futamot indítunk, ezekre összességében mintegy 800 fiatalt várunk. Emellett a teljes hétvégén animációs szórakoztató programokat szervezünk Varázshangok Gyermeksarok néven” – tájékoztatott Bedő Beáta főszervező.

Versenykiírás, útvonal és nevezés: keszthelyikilometerek.hu/

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top