Keresés
Close this search box.

Erős emberek tolják a Vágta szekerét

A Nemzeti Vágta erős emberei különleges edzőpartnerekkel, az Újpest Bulldogs amerikai focistáival készülnek az MVM Paksi Atomerőmű Kocsitoló versenyre.

A Nemzeti Vágta erős emberei különleges edzőpartnerekkel, az Újpest Bulldogs amerikai focistáival készülnek az MVM Paksi Atomerőmű Kocsitoló versenyre.

Hétfőn, sötétedés után, a Vasas Fáy utcai sportközpontjának gyepén, a reflektorok vakító fényében iszonyatos erők csaptak össze. Az erejükről és robbanékonyságukról híres Újpest Bulldogs amerikai focicsapat játékosai és a Nemzeti Vágta többszörös győztes kocsitolói, Bebe, Fekete László, Katus Attila és Müller Attila néztek farkasszemet egymással. A kölcsönös méregetés, ismerkedés után megkezdődött az edzés. A kocsitoló versenyre készülő hírességek első lépésben elsajátították az amerikai focisták alapállását, majd a nagy erejű, nagy lendületű, robbanékony blokkolást. Ez a mozdulatsor, mikor is a játékosok az alapállásból kitörve megpróbálják eltolni egymást, a kocsi lendületbehozásakor nagyon fontos lehet. Csak úgy feszültek az izmok, ropogtak a csontok a kemény munkától. Az erejéről világhírű Fekete László természetesen most is két ember munkáját végezte, de a többiek sem lazsáltak. Bebe és Müller Attila inkább izmait acélozta, míg Katus Attila a technikájukat csiszolta. Az új technika elsajátítása és az erőnlét fokozása komoly előnyt jelenthet majd a 2013. szeptember 22-én, vasárnap 15 óra 55 perckor kezdődő versenyen, mikor is a csapat egy taggal, Bárdosi Sándorral kiegészülve áll a rajtvonalhoz.

 

A kemény, embert próbáló edzés, a Tüzestál Étterem jóvoltából hatalmas pizzázásban és óriáshamburger evésbe torkolt, ahol a verseny ugyanolyan éles volt, mint a pályán. Az edző partnerek fáradtan, de vidáman búcsúztak.

MVM Paksi Atomerőmű Kocsitoló verseny
2013. szeptember 22, vasárnap 15:55, Budapest, Hősök tere

{gallery}vagta19{/gallery}

 

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top