Keresés
Close this search box.

Az elsődleges szempont a célba érés lesz

A legfőbb célunk, hogy ott legyünk a dobogón vasárnap.

Lovász Pál – Diebel András
Turán Motorosport SE
Subaru Impreza R4
Veszprém Rallye
2014.07.11-13.

A 2014. évi Országos Rallye Bajnokság 3. futama vár rátok, július 11-13-án Veszprém környéki Rally pályákon.
A 21. Veszprém Rallyn, jó páran lesztek a kategóriátokban. Kivel és miért kell majd számolnotok, illetve hol is szeretnétek végezni a Murva versenyen?
– Amennyiben sikerül a teszten jól beállítani az autót, úgy szeretnék a 10. hely környékén végezni, de most is az elsődleges szempont a célba érés lesz.
Szombaton délután, két gyorsot kell majd teljesítenetek, a Márkó – Jutaspuszta szakaszt. Mit is lehet tudni erről a gyorsról?
– Ez a szakasz lényegében talajában megegyezik a Fehérvár rally murvás, köves szakaszaival, így a legnagyobb kihívás úgy gyorsan menni rajta, hogy ne kapjunk defektet.
Vasárnap, a Kislőd – Hajmáskér – Vigántpetend szakaszokon hétszer mentek összesen. 101, 3 kilométer gyorsasági és remélhetőleg egy Célceremónia vár benneteket majd Lovász Palival.
– Igen, ez a legfőbb célunk, hogy ott legyünk a dobogón vasárnap.
Hosszú lesz a versenytáv, reméljük sikerül hiba nélkül teljesíteni a versenyt.
Miképp lehet versenykész állapotba tartani három szervizzel az autót a vasárnapi futamokon, és miképp sikerült megismerkedni a pályákkal így a verseny előtt pár nappal?
– Úgy gondolom, ha legalább három alkalommal sikerül bejárni a pályákat, akkor lesz kellő információnk a pályákról, bár murvás szakaszokon különösen igaz, hogy minden autó után változik a pálya minősége. Az autó biztos sokat kap a nagy kövektől, de azért reméljük, hogy nem tesznek kárt az autóban és a szerviznek sem lesz különösebb feladata az autóval, mint lenni szokott.
Támogatóink:
Color Tours, Mesterbusz Kft, KF Service Solutions, Kf Minibus, M6 LOG, Kontakt-Busz Kft, Neocon, T&J Busz Projekt Kft, Appaloosa Communication Group, Bulath Sped, Expert Lajta, Hunnoid, Geri Ügyvédi Iroda, Start Autó, www.kamionfenyezo.hu, www.autolakk.hu
– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top