Keresés
Close this search box.

Kovács Sanyi a Solt-i napokon

Interjú Kovács Sanyi autóversenyzővel.

Interjú Kovács Sanyi autóversenyzővel.

Március 14-én egy nem mindennapi eseményen fogsz részt venni Solt városában.
– Igen, ez így igaz. Március 14-én egyszerre két helyen kellene lennem, az FRT-Kupasorozat 2014-2015-ös idényzáró versenyén és a solti tavaszi napokon. Jelenleg a kategóriámban a harmincegy versenyzőből a biztos ötödik helyen állok, ezért tudok részt venni a solti tavaszi napok autós rendezvényein.

Mit is lehet tudni erről?
– Solton évek óta megrendezik a solti tavaszi napokat, így idén is.
Sok szeretettel várunk mindenkit a XXIV. Solti Tavaszi Napok keretein belül megrendezett, NIVO Motorsport Kft. és a WNS Team-prod Családi Napjára.
Többek között: F1 Szimulátort lehet majd kipróbálni, Solti Önkéntes Tűzoltók bemutatója is lesz a nap folyamán.
IDŐPONT: 2015.03.14. 09:00-16:00
HELYSZÍN: Solt, Vasútállomás (a volt „réparakodó” területe)

Ha már ott leszel talpig tűzálló versenyoverálban, a kilátogató nézőknek mivel is fogsz kedveskedni a nézőautóztatáson kívül?
– A Mogul Csapat pilótájaként a Kupás Opel Astra-val fogok élményautóztatni egy általunk kiépített versenypályán, egész nap. Mindenki, aki beül mellém, igazi versenyautóban fog ülni, emlékezetes élményekkel fog gazdagodni és dedikálni fogom a névjegykártyáimat is. Ezen kívül lesznek közös fotózások is.

Ezen a rendezvényen a Mogul Csapat és a Nivo Motorsport is jelen lesz. Mit lehet tudni róluk?
– A Mogul Csapat biztosítja a versenyautókat többféle kategóriákban:(Formula Renault 2.0 versenyautók, Rallye és Túra autók). Fő profiljuk az utánpótlás nevelés és a versenyzőképzés az alapoktól a profi szintig.
A Nivo Motorsport Kft. pedig biztosítja ehhez a megfelelő műszaki hátteret, üzembiztos versenyautókat, hiba esetén azonnali javításokkal.

Köszönet Fekete Lászlónak, a Mogul Racing Team-nek, illetve a NIVO Motorsportnak, hogy rengeteg élménnyel gazdagodtam, és egyre több lehetőséget kapok tőlük.
Köszönöm Turák Lászlónak, aki egyben a csapattársam és a legjobb barátom is, a sok biztatásokat, a sok-sok hasznos versenyzői tanácsokat.

Köszönöm az Interjút!
– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top