Bütösi – Radványi és a Miskolc Rally

Egy nagy megmérettetés után vagy navigátoroddal Radványi Józseffel. 

Bütösi Zsolt – Radványi József

Lada21074
Zsoma-ker Kft
20. Vredestein Miskolc Rally

Egy nagy megmérettetés után vagy navigátoroddal Radványi Józseffel.

A pénteki prológ, hogy tetszett nektek és a Ladának?
– Nagyon jó volt a prológ ennyi embert látni újból, a régi időket hozta elő bennem. Egy kicsit sajnálom hogy besötétedett mire mi következtünk. Egy kicsit dühít, a már évek óta bevett szokása a verseny szervezőknek, hogy a ládák előtt belocsoljak a salakot. Mintha nem szeretnék, hogy jót tudjunk autózni. Na de mindegy, nem panaszkodom, egy alkalmi navigátorom volt a salakon remélem élvezte ő is. A Ladaracingos srácok egy állatok, jó értelemben persze, megragadom itt is az alkalmat hogy megköszönjem nekik, felemelő volt a fáklyák fényét látni és ahogy drukkolnak nekünk mindig hát KÖSZÖNÖM, csupa nagy betűkkel.

Szombaton öt gyorsot teljesítettetek. Hogy éreztétek magatokat rajta?
– Élveztük az egész hétvégét. Volt egy kis galiba a Mályinkai szakaszon. Négy autóval előttünk fel borult egy autó, ami már minket nem hátráltatott, viszont az előttünk fel torlódott sort utol értük. Hiába szóltunk a beíróba, hogy fel tartottak minket ők meg kaptak az előző körben futott idejüket mi a valósat kaptuk. Ez azért 2 perccel hátrább dobott minket, de nem igazán izgattam sokat ezen magam.

Mennyit láttatok a kilátogató nézőkből?
– Jó érzés volt látni azt a sok embert az erdőben, rengeteg tábortűz az út szélén. Egyszerűen elmondhatatlan jó érzés volt itt menni. Büszke voltam, hogy itt mehetek.

A vasárnapi Kánó – Ragály a rallyrádióban adott riportod alapján: „Imádom ezt a pályát! Nagyon élveztük” volt. Mit is szerettetek benne?
– A Kánó – Ragályi szakasz nekem mindig is a kedvencem volt, nagyon szeretem a ritmusát és a vonalvezetését. Külön örültem annak, hogy nem volt kigumizva a belső ív, így igazi régi fényében mehettünk rajta. Csodálatos volt látni azt a rengeteg embert. Tuti jó hangulat lehetett ott szerintem. Mindenki kitett ott magáért.
Sok versenyző panaszkodott erre a gyorsra, de ez akkor sem tantorit el attól, hogy számomra továbbra is kedvenc gyorsasági marad.

Legközelebb hol találkozhatnak veletek a szurkolók?
– Most hétvégén Cereden állunk rajthoz a Micsuval. Szeretném szokni és próbálok jó beállításokat találni az autóhoz. Ez persze nem jelenti azt hogy a Lada el van téve.
A fiúk felkészítik újból és várja hogy elő vegyem valamilyen versenyre.

Köszönöm Támogatóink segítségét: ZSOMAR-KER KFT, ITself Europe Kft, ProCert Kft, T-Forex Kft, Lénárt-Tech Kft, Best Tyre Kft, Horváth Kft, Balomo Kft, RBG Kft, Szilvási Roland Nemzetközi Szállítmányozás, Profi Tax Center Bt, Tecnitop-Service Kft, Bezama Kft, Best Consulting Kft, NET-Ria-Lan Kft, Sztrakonfarm, BKM Rendszertechnika Kft, Ádám Ingatlanfejlesztő Kft, Jónás János E.V, Határút Kft, Horváth és Tsa. 2003 Kft, Festék Csodák Kft, Kraftbau-Sthal Kft, www.duen.hu.

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top