Keresés
Close this search box.
juhasz csaba rally hungary 4

Célba szeretnénk érni

Eljött ismét a Rally Hungary ideje, ahol most egy Mitsubishi EVO X-el fog Juhász Csabi rajthoz állni.

Csabit kérdem 2023 utolsó OB-ja előtt.

 Ki is fog neked navigálni?
– Szegő János barátom vállalta a feladatot. Régi terv volt, hogy egyszer együtt versenyzünk. Ez most összejött.

Utoljára a Róma ralin vettél részt Pásztor Tomi navigálásával, amit sikeresen is teljesítettetek. Most kategóriában hol szeretnétek zárni a versenyt?
– Jövőre itthon akarok menni egy teljes szezont a Mitsubishivel, ezért most a pályákat szeretném megismerni, most ez a fontos. Célba szeretnék érni és közben folyamatosan gyorsulni.

12 gyors vár rátok benne egy városival. Fogsz látványosan csapatni a belvárosban?
– Az biztos! Ott nem az időeredmény lesz a fontos.

Tradicionális pályák várnak rátok. lesz-e benne új esetleg?
– Már mindegyik szakaszon mentem, volt amelyiken már be is repültem az erdőbe. Így mondhatjuk, hogy sokféle tapasztalattal rendelkezem a pályákat illetően.

Két hónapja ültél utoljára versenyautóban. Teszteltek a verseny előtt egyet?
– Sajnos arra most sem volt idő. Az utolsó pillanatban lettünk kész, de többször ez nem fog előfordulni. Majd a Rabócsi Ringen tesztelünk.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft. Nomido Madera Kft., Green Goes Kft. KELI BAU, GTT-Logistic Solution Kft, BB-Logistic Solution Kft. LetMeSolvelt Kft.Robinwork Kft. Choco-Milk Kft.  Perial-Ker Kft. , Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

– Hajósi Miklós –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top