Keresés
Close this search box.

Salakra fel, avagy csapass ha tudsz!

blank

KZ Invest Kupa – Salakpályás autós körverseny 1. Forduló.

2016.03.13. Debrecen, Gázvezeték úti Salakaréna.

Soós Szabolcs rendező írását olvashatják:

– Csapatunk az idei esztendőben is rajthoz fog állni több típussal – kezdte mondókáját Szabi!

Az idei esztendő nyitányaként januárban elkezdődött az év a romániai havas versennyel Kovászna környékén ahol Géczy Tomi navigálásával a kategória 2.helyet szereztük meg!
A csapatunk csúcsversenye mégis a jól megszokott Veszprém rallye lesz ahol Bereczki Norbi társam fogja ismét megkergetni a Peugeot 208 kisoroszlánt.

Az idei esztendő sem múlik el Kelet-Magyarországon autóversenyek nélkül!
A szokásos KZ Invest kupasorozat is beindul a mi szintén a mi kezünk munkája.
Ez a jól megszokott Kelet-Magyarországi amatőr autóverseny sorozat ahol profi és amatőr is kipróbálhatja tudását ,bizonyíthat a nézőknek!
A 2016-os évet 5 futamosra terveztük és ismét a programba került Nyíregyháza is csak nappali verzióban, aminek nagyon sokan örülnek és mi is fellélegezhetünk a pályák változatossága miatt.

Az első versenyünket március 13.-án a Debreceni salakoválon rendezzük meg, ahol bukócsővel és nélküle is rajthoz lehet állni. De legfőképpen az egész napos program a nézőknek nyújtja a legnagyobb élményt. A kétkedőket megnyugtatom, hogy minden időjárási körülmények között megrendezzük a versenyt.

A nézők között ismét kisorsolunk egy BMW tesztautót egy hét végi használatra az egyik támogatónk jóvoltából!

Szabó Attila barátunkra is emlékezni fogunk ezen a versenyen akit majdcsak egy esztendővel ezelőtt a tavalyi Eger Rallyn veszítettünk el.

Kérjük a versenyzők és nézők segítségét is hogy bármilyen összeggel segítsük meg a hátrahagyott kétgyermekes anyukát, és családját.

Adakozásra is lesz lehetőség a salakoválon amit a kilátogató nézők a helyszínen tudnak megtenni.

Csapatunk több autója is részt fog venni ezen a versenyen de a farhajtásos gépkocsik jelentenek igazi élményt a publikumnak.

A versenyzőknek is szolgálunk némi izgalommal, ugyanis a jól megszokott irányt ismét megváltoztattuk, tehát jobbra kell majd fordulni a versenyzőknek!

Reméljük az időjárás a kegyeibe fogad minket és egy igazán jót farolhatnak a versenyzők a nézők igényeit kiszolgálva!

Tehát március 13. Vasárnap – Salak!!! – fejezte be mondandóját Soós Szabi!

– Hajósi Miklós –

blank

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top