Fotó: Force India F1 Team

Vijay Mallya magabiztosan várja a hátralevő futamokat

Fotó: Force India F1 Team

A Force India csapatfőnöke, Vijay Mallya úgy véli, hogy reális esély van arra, hogy csapata továbbra is a negyedik leggyorsabb lesz a szezon további részében. Az indiai üzletember magabiztosságát magyarázza Ocon és Pérez Japánban megszerzett hatodik és hetedik helye.

A Force India kényelmesen építi a középmezőnyben az előnyét az ellenfeleihez képest, hiszen jelenleg 147 ponttal a negyedik helyet foglalják el a konstruktőrök bajnokságában, míg a nagy rivális Williamsnek eddig 66 pontja van.

Mallya dicsérte csapata fejlődését, s nem látja okát annak, hogy ez a lendület a maradék futamokon esetleg alább hagyna. „Az utóbbi néhány versenyen jelentős lépéseket tettünk előre a VJM10 teljesítményével kapcsolatban” – nyilatkozta az indiai üzletember az Amerikai Nagydíj helyszínén, Austinban. „Malajziában és Japánban is mi voltunk a negyedik leggyorsabb csapat, és biztos vagyok abban, hogy ezt a formánkat meg tudjuk tartani a következő versenyeken is” – mondta Mallya majd hangsúlyozta: a hétvégén Austinban szeretnék megszilárdítani a pozíciójukat a konstruktőri bajnokságban.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top