Keresés
Close this search box.

Bronzot érő kezdés

blank

Már az első közös munka meghozta gyümölcsét a Speed Rally Team versenyzőpárosának Ifj. Pothánszky Lászlónak és Holecz Lászlónak, akik a MARB Északi régiójának nyitófutamán, a Grepton Cered Rally Sprinten az Iventiva kupáért rajthoz álltak és a kategória 3. helyét szerezték meg.

Milyen volt a közös munka Holecz Lacival a jobb1-ben?

A kezdeti félelmem hamar elmúlt! Ami véleményem szerint egy navigátor tekintetében nagyon fontos, Laci megbízható és maximálisan végezte a feladatát. Igaz sok tapasztalattal nem rendelkezem navigátor téren, hiszen apun és Lacin kívül csak egy valaki ült még mellettem, de úgy vélem profin dolgozott. Szívesen mennék még vele.

Mennyire vagy elégedett az eredménnyel?

Teljes mértékben elégedett vagyok, nem is számítottam kategória 3. helyezésre. Hiszen heten indultunk a kategóriánkban és nem valami erőgép a mi kis Suzukink, úgyhogy ez a verseny kellőképpen megadta a lendületet a 2016-os évre.

Mit gondolsz mi volt a kulcs a 3. helyhez?

Most minden úgy alakult, ahogy kellett, ami ehhez az eredményhez vezetett. Az új gumikhoz fűzött remények beigazolódtak, megfelelő volt a tapadásuk, érezhető volt a különbség. Nem egy ismeretlen pályán kellett mennem, mivel ez már a 3. alkalom volt, hogy ezen a szakaszon autóztam. Mindezek mellett úgy érzem, hogy idén már bátrabban hajtom a vasat! Remélem, hogy hasonlóan alakul az év további része is.

Hogyan tovább? Kivel és hol indulsz legközelebb?

Ez az év a MARB Északi régiójának versenyeiről fog szólni, tehát a következő állomás Zabar-Domaháza lesz április 23-24-én. Jelen állás szerint nincs akadálya, hogy Édesapámmal menjek, de ahogy már említettem, ha úgy jön ki a lépés, megkérem Lacit, hogy üljön be mellém újra.

Ezúton szeretném megköszönni családomnak és a partnereknek a lehetőséget, hiszen ha ők nincsenek, akkor még talán nézőként se tudtam volna részt venni a versenyen.

Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményhez!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top