Keresés
Close this search box.

Életem legnehezebb versenye

blank

Tervek szerint egy könnyedebb versenyre számított a Székesfehérvár Rallye-t illetően, a Speed Rally Team versenyzőpárosa Novák Balázs és Jagadics Gábor. Az utolsó két murva futam megviselte a BMW-t és Balázst is. Jaga viszont frissen, újdonsült apukaként ült be újra a navigátori ülésbe.

Milyen számotokra az első Székesfehérvári élmény?

Életem egyik legnehezebb versenye volt. Nagyon szenvedtem egész végig, alapból volt vagy 38 fok, akkor gondolhatod, hogy a versenyautóban mennyire melegünk volt. Emellett jöttek a finomságok, ahogy azt megosztott képeken is lehet látni, készítettük a gabonaköröket. A versennyel és gyorsokkal nem volt semmi probléma, de már a jól megérdemelt pihenésem töltöm a tengerparton, szóval megnyugodtam.

Hogy sikerült a szántóföldre kerülnötök?

Rámentünk a lassítóba az utolsó gumira és beestünk a szántóföldre, ott köröztem lent, mert kerestük, hogy hol tudunk kijönni. Ahonnan lecsúsztunk, ott képtelenség volt feljönni, mivel nagyon meredek volt, így a kijutást keresve sok időt vesztettünk. Lehet annyira furcsa volt újra az aszfalt, hogy tudat alatt szándékosan mentem rá a lassítóra, nem beszélve arról, hogy a rallycross is közel áll a szívemhez J

Mennyire vagytok elégedettek az eredménnyel?

Mindenki kidőlt mellőlünk így második helyezést értünk el, szóval elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. Mondjunk a szántóföldes történet mellett még kereket is cseréltünk az egyik gyorson, úgyhogy szinte hihetetlen ez az eredmény, amit végül elértünk és nem a hihetetlenül jól részidővel teljesített gyorsok miatt , hanem a kitartásunk miatt.

Mi a terv az év további részét tekintve?

Folytatjuk az ORC futamaival, mindenképpen végigmegyünk az idén. A két rosszul sikerült versenyt leszámítva elégedett vagyok ezzel az évvel és élvezem is a versenyeket, igaz sosem gondoltam volna, hogy ennyire nagyon igénybe vesz egy ilyen aszfaltos futam, mint a Székesfehérvári.

Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményetekhez!

Partnereink:

Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Keveland Kft., Marso Kft., I.SZ.I. Produkt Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top