Keresés
Close this search box.

Megújulva

blank

A Kazári ütközés után hamvaiból éledt fel az Ifj. Pothánszky László által vezetett Suzuki Swift. Laci most újra Holecz Lászlóval a navigátori ülésben áll rajthoz a hétvégi MARB Északi régió 5. futamán, a Cannabis Mátra Rallyen.

 

Milyen emlékeid vannak a Mátrai versennyel kapcsolatban?

Igazság szerint különleges pálya számomra ez a Mátrai, hiszen ez volt életem első sprintversenye még 2011-ben, és azóta is mindegyiken rajthoz állok, ha jól tudom, akkor ez lesz az 5. alkalom, hogy részt veszek ezen a versenyen. Minden évben várom ezt a futamot, és nagyon remélem, hogy idén ez most visszahozza a szerencsémet a két 0 pontos verseny után.

Kicsit részletezed, hogy milyen újítás történt a Suzukin Kazár óta?

Annyira nem akarom részletezni, csak ha már megvolt a teszt, hiszen ez a hétvégi Cannabis Mátra Rallye nem csak egy egyszerű futam lesz a számomra, hanem az új motor tesztje is egyben. Kicsit megerősödtünk Kazár óta, mivel nem csak a gyógyításon volt a hangsúly, a már betervezett motorcserét is sikerült véghezvinni, aminek nagyon örülök. A Kazári esés után nem hittem volna, hogy idén még ez meg fog történni, hiszen annyit kapott a Suzuki, hogy már azt is elég volt javítani. De a lényeg, hogy sikerült, igaz a motorcsere több, mint két hetet elvett, így még most végzem az utolsó apró kis simításokat a gépen, illetve kicsit meg is kell járatnom a verseny előtt, tehát nem unatkozok az utolsó pillanatokban sem.

Mit vársz a hétvégétől?

A 2016-os évet nézve nem tudom, mit mondjak, és mit várhatok. Négyen indulunk a kategóriában, jó lenne ismét dobogós helyet elérni, de az elsődleges cél, hogy megtörjem ezt a hullámot, ami az utolsó két versenyen elért és épségben fejezzem be ezt a futamot. Ha ez sikerül, akkor a pályaismeretem remélem, hogy előnyömre válik, és sikerül jó időket autózni a gyorsokon.

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Golf Kft, Index Kft, Varrivál Kft., Rodex Kft., Haraszt audit, Evocool STI Holding Kft., Masterkool

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top