Keresés
Close this search box.

Ezüstérem az Eger Rally-n

blank

11. Eger Rally a Pirelli Kupáért.
2016.04.01-03.
Szauer Gergő – Rácz László
Lada 2015 – Topp-Autó 2010 Kft

Interjú Gergővel a verseny után.

Először is gratulálok a kategória második és az abszolút harmadik helyéhez a Rallye2 bajnokságban.

Rácz László navigálásával a Lada 2105-al álltatok rajthoz a 11. Eger Rallye-n.
Hat gyors várt rátok vasárnap, majd az örömteli célceremónia.

Miként értékeled 2016 első Rallye2 versenyét?
– Nagyon jó hangulatú, élvezetes és tanulságos versenyként értékelem az idei elsőt. Szenzációs pályákon autózhattunk és Vizelli Karcsival és Jobbágy Évivel nagyokat csatáztunk, mind a hat gyorson keresztül. Örülök, hogy ilyen versenyt futhattam, mert az elejétől a végéig nyomás alatt autózhattam ami a fejlődésemet szolgálja, úgy érzem. Az autómmal és gumikkal kezdek összebarátkozni és igyekszem minden erőmmel és tudásommal a legjobbat kihozni belőlük.

Volt-e kalandotok a verseny alatt?
– Kalandok természetesen voltak…szerencsére sikerült megoldani problémamentesen mindet. A szerviz kiváló munkát végzett a verseny előtt és alatt is, nem hátráltatott műszaki probléma egyetlen alkalommal sem. Az autóm minden lényeges alkotóeleme kiválóan és hiba nélkül működött.

Mennyit láttál a pálya mellett álló nézőkből?
– A pályákon rengeteg néző volt! Nagyon sokan látogattak ki a versenyre ami lélegzetelállító volt!
Az pedig pont az i-re, hogy rengetegen szurkoltak, integetve, ugrálva, kiabálva a pálya széléről, amit ezúton is nagyon szeretnék nekik megköszönni! SZENZÁCIÓSAK VAGYTOK!

Gondoltad volna a verseny előtt, hogy ilyen sikeresek lesztek?
– Különösebb célt vagy követelményt nem állítottam magam elé. Igyekeztem úgy a rajtvonalra állni, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek, ahhoz, hogy a legjobb eredményt érhessem el. Nem sikerült tökéletesre, de úgy gondolom telhetetlennek sem szabad lenni.

Legközelebb hol találkozunk veletek?
– Legközelebb a Miskolc Rallye-n szeretnénk elindulni a Rallye 2 mezőnyében. Remélem oda is legalább ennyien ellátogatnak a nézők mint Egerbe!

Támogatóim segítségét köszönöm: SweetAdultWorks.com; Stodi Kft ; Újház Centrum Gráf Trans ; Hau Autószervíz; Auto-Vam Mohács; Gyutai Carrier; Razo Kft; Sixi Kft; Gulf; Nagrad; Pirelli; Z-rox; X-press; Dél Petrol Kft; Agro Cargo; Lepoldsportvideo; Office Partner; Bajor Motor; Rally2.hu; RallyMediaTK; Család, Barátok, Ismerősök.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top