Keresés
Close this search box.

Fehérvárra tesztelünk

blank

A Speed Rally Team versenyzőpárosa Németh Árpád és Adamcsek István a következő Rallye2-es futamra, a Székesfehérvár Rallye-ra készülnek, így az éles bevetés előtt tesztelnek a hétvégi Kiskunlacházai FRT futamon.

Milyen volt az első közös versenyetek Árpival?

Mivel nem próbált Árpi még elsőkerekest így kíváncsiak voltunk, hogy milyen lesz az első közös verseny. De meglepően könnyen ment és jól tudtunk együtt dolgozni. Annak ellenére, hogy nem fejeztük be a Villámszer Kazár Rallye sprintet, az kiderült, hogy ebben a felállásban versenyzünk még az idén.

Mi történt pontosan Kazáron?

Sajnos az egyik gyorson elkaptuk a vízelvezető betont, ami megütötte a kartervédőt, ami a hűtőt, illetve a féltengelycsukló is lejött. Nem történt nagy kár, hiszen közel 1 órán belül orvosoltuk sérüléseket. Le is gurulhattunk volna így, de inkább úgy döntöttünk, hogy semmit sem kockáztatunk. A lényeg, hogy első próbának tökéletes volt ez a MARB futom, így most gyakorlunk tovább a hétvégén.

Mit teszteltek pontosan

Több oka is van a tesztnek. Egyrészt az is, hogy minél több tapasztalatot szerezzen Árpi ezzel a Citroennel, másrészt az, hogy kipróbáljuk a Pirelli gumikat is. Kazáron Michelinekkel mentünk és Székesfehérvár Rallye előtt nem ártana megtudni, hogy hogy viselkedik a Citroen ezekkel az 5-ös és 7-es Pirellikkel. Nem akarunk meglepetéseket a Rallye2-es futamon.

Köszönöm a riportot és sikeres tesztet kívánok Nektek!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Golf Kft, Index Kft, Varrivál Kft., Rodex Kft., Haraszt audit.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top