Keresés
Close this search box.

Juhász Csaba: Örülnék, ha esne az eső

blank

A Juhász Csaba – Juhász István autóversenyző páros, Opatija után a szlovén 32. FUCHS Rally-n szeretné gyűjtögetni a Mitropa Rally Kupa pontokat.

 

32. FUCHS Rally 2017
Juhász Csaba – Juhász István
Honda Civic Type R – Szlovénia
Juhász-Média Kft.

 

Csabit a pilótát kérdezem a verseny előtt.
Majd százöt versenykilométert kell megtenni a lehető leggyorsabban a szombati napon. Ismerős pályák lesznek számotokra, vagy esetleg új szakaszt is berakott a rendező? Már sok korábban is megjárt gyors vár rátok, mekkora előnyt jelent ez nektek?
– Nagyjából az előző évi pályákon fogunk versenyezni. Végre élvezhetjük annak az előnyét, hogy már párszor indultunk a Velenje Rallye-n. Igaz tavaly az utolsó gyorsaságin neki vágódtunk a domboldalnak, de ezt leszámítva akkor is nagyon élveztük a versenyt.
Most a Hondával indultok ahogy itt korábban is tettétek. Mi miatt döntöttetek emellett, és miért nem az újabb Renault Megane-nal indultok?
– Jelenleg azzal az apró problémával küzdünk, hogy a Megane nem indul be. Valamilyen rejtélyes elektronikai probléma van az autóval. Egy debreceni szponzor rendezvényen leállt a motor és azóta nem tudjuk nem életre kelteni az autót.
Egy partnerünket bíztuk meg, hogy keressen nekünk egy elérhető, bérelhető versenyautót erre a versenyre. Az idő szűke miatt nem volt túl sok lehetőség. Mivel már mentem ilyen Hondával, ezért erre esett a választás.
Végszóként essen vagy ne essen az eső? Mi is a cél ezen a versenyen? Tudjuk, hogy te esőben szeretsz menni, sőt anno Velenjén szinte mindig esős verseny volt, ha jól emlékszem?
– Örülnék, ha esne az eső. Mezey Tomitól kaptunk a vadiúj fejlesztésű Pirelli vizes gumikból. Szeretném már kipróbálni ezeket. Meg esőben amúgy is mindig izgalmasabb a versenyzés. Legutóbb Opatijában sok műszaki gondunk volt. Szeretnénk most egy probléma mentes versenyt futni és minél több pontot szerezni.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az „Infovárosok hírportál hálózat”, Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., Kemad, EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt –Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Gusto Italiano, Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft.
– Hajósi Miklós –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top