Keresés
Close this search box.
hmp 9990 2048px

Megjelent a Ranga – Két generáció a magyar rallye élvonalában című könyv!

Kellemes őszi időben szép számú közönség előtt tartott nagy sikerű könyvbemutatót a Yello Media csapata. Legújabb könyvük az ismert blues zenész, és ralikönyv író Fekete Kálmán tollából, Ranga – Két generáció a magyar rallye élvonalában címmel. A könyv különlegessége, hogy a világhíres apáról, és két fiáról szól, akik bebizonyították, hogy az alma nem esik messze a fájától.

Büki Ernő így vall a könyvről: „Közel negyed évszázada írta Fekete Kálmán a Ranga Lászlóról szóló riportkönyvet, melynek megjelenése mindössze pár hónappal előzte meg szereplője halálát. A könyvet a szerző dedikálásával nagy becsben tartva őrzöm féltett kincseim, ereklyéim között. A múlt, a jelen és a jövő – Ranga-módra! A könyv lehet emlékidézés, nosztalgiázás az „öregek” részére, és lehet akár egy kis iránymutatás a fiatalok számára az emberi értékekről, az alázatról, a kitartásról, a példamutatásról. Ranga László maga volt a RALI! Apáról fiúra, fiútestvérről öccsre! És ez így van rendjén. Apa után Lacika érkezett meg a „raliscsaládba”, majd jött Peti is. Remélhetőleg követi őket Lacika kislánya, Julcsika, és ő lesz az alfa generáció egyik női bajnoka. Lacika és Peti megőrizték apjuk hírnevét. Jó eredményekkel, élményekkel láttak el bennünket, és remélem, ez még sokáig így folytatódik. Két értékes, igazi sportember. Büszke vagyok a fiúkra, örülök, hogy két ilyen ember a rokonom, a barátom.”

A könyv kiadója, és forgalamzója a Yello Média, kizárólag csak náluk lehet megrendelni: yellomedia.hu@gmail.com, vagy facebook.com/yellomedia.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top