Keresés
Close this search box.
Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

„Mentálisan készülünk a következő megmérettetésekre”

Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

Már javítás alatt áll a Pro Racers duójának az autója, így mindenképpen indulni fognak a július végén megrendezésre kerülő Fehérvár Rallye-n.

Amíg él, nem fogja elfelejteni az idei Veszprém Rallye-t Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón. A Pro Racers duójának versenyautóját az egyik helyi buszjárat sofőrje tette tönkre egyetlen pillanat alatt: belement az út szélén várakozó Ford Fiesta R5-ösbe, kitépte annak első futóművét és kuplungját. Pedig Kazárék nagyon jól álltak, a 11. szakasz végén a második helyen várták a záró két szakaszt, akár a győzelemre is lett volna esélyük. A Pro Racers kettőse mára már megnyugodott, és mindketten immár a július végén rendezendő Fehérvár Rallye-ra készülnek.

„A biztosító már felvette a kárt, és megkezdődött az autó javítása. Megmondom őszintén, nem így terveztük a veszprémi és a fehérvári verseny közötti időszakot, ám most mindketten fizikálisan és mentálisan készülünk a következő megmérettetésekre. Holott jó lett volna megint tesztelnünk, de jelen helyzetünkben annak is örülhetünk, ha a következő bajnokin ott lehetünk a rajtnál. Abban reménykedünk mindketten, hogy a Fehérvár Rallye előtt tudunk még menni a felújított autóval, hogy a versenyre a megfelelő beállításokat megtaláljuk. Noha nagyon nehéz volt, de megtaláltuk a motivációnkat az idén még hátralévő futamokra, hiszen emberemlékezet óta nem fordult olyan elő velem, hogy a bajnokság felénél már minden esélyemet elveszítsem a bajnoki cím megszerzésére” – jelentette ki Kazár Miklós.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top