blank

Újra együtt a rajtvonalnál

blank

Folytatódik a harc a MARB Északi régiójában a pontokért, ahol a Speed Rally Team versenyzőpárosa, Ifj. Pothánszky László és Pothánszky László is rajthoz áll. A hétvégén Zabar – Domaháza szakaszt kell meghódítania a III. kategóriában versenyző apja-fia párosnak. Utoljára tavaly mentek együtt, de már most várják az újabb közös munkát.

Voltatok már ezen a szakaszon?

Még eddig soha nem voltunk itt, de egy rossz tapasztalat miatt a belsőkamerás felvételekkel sem töltök sok időt, sőt szinte semmit. Egyszer már felírtam a pályát videó alapján és nem jól sült el, sokat vitáztunk apuval. Azóta úgy vagyok vele, hogy ha még nem jártam az adott szakaszon, akkor legyen meglepetés.

Akkor egyáltalán semmit sem tudsz a pályáról?

Azért kaptam némi információt, mégpedig nem is akárkitől, a csapattársaktól Malter Röhl – Kovács Tibcsi párostól. Szerencsémre az autószerelő szakma mellett döntöttem és most Tibi mellett dolgozhatom és tanulhatok tőle, így össze tudjuk kötni a kellemest a hasznossal, hiszen a munka közben a rally-ról témázgatunk.

Hogyan készültök a megmérettetésre?

Csak lélekben hangolódok a szakaszra, azok alapján, amit Tibiék mondtak. Igazából nincs nagy felkészülés, hiszen a pályát az előbb említettek miatt nem tanulmányozzuk, az autóval pedig minden rendben van, már csak fel kell tenni a trélerre és irány Zabar-Domaháza.

Mi a terv a hétvégére?

Szeretnénk minél jobb helyen végezni, még nem tudom mi vár ránk, és kik lesznek az ellenfelek, de reménykedem egy hasonlóan bronzos eredménybe, mint ahogy az Cereden is  sikerült.

Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégére!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Evocool STI Holding Kft., Masterkool, Golf Kft, Index Kft, Villámszer Kft.,

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top