Keresés
Close this search box.

Várkonyi Szabolcs: Ismerős terepen

blank

Az ír és a belga ERC futam között egy Mitropa Kupa futammal próbálja formában tartani magát a Ritmus Ase párosa, Várkonyi Szabolcs és Csányi Botond, méghozzá ismerős terepen, az Opatija Rallye-n a május 6-7.-i hét végén, ismét a Peugeot 208 R2-vel.

Várkonyi Szabolcs – Csányi Botond

Ritmus ASE – 25. Opatija Rally
Peugeot 208 R2 – 2016.05.06-07.

Várkonyi Szabolcs: A formában tartani nem a legjobb szó, nem voltam magammal megelégedve egyik idei versenyünkön sem, így inkább a formába hozás és önbizalomszerzés a megfelelő kifejezés.
Bár ismerem az Opatija Rallye pályáit, még egyszer sem mentem rajtuk versenytempóban.
Három éve nevezek, tréningezek és mindig valami olyan jött közbe, hogy még egy gyorsot sem teljesítettem. Remélem, ez most megszakad és tényleg egy jót tudunk autózni az amúgy élvezetes, gyors és egyszerre technikás pályákon.
Nagyon komoly mezőny jött össze, horvát szinten rekordot jelentő majd 120 nevező, R5-ös kocsikkal és nagyon komoly, 25-30 2WD autóval, vagy 6 országból. A navigátorom már nyert itt abszolútot is, remélem nekem is szerencsét hoz és, ha abszolútra nincs is esélyünk, azért jó lenne a top 10 között végezni.
Az időjárás mindig trükkös volt, reméljük idén napos időben lesz részünk, ha már a tengerparton leszünk.

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút-Komplet, Droidx, ZFW Hortiservice, Airvent, Di-fer, Carwax,Villumen, Sütödetech Kft., Excellent Kft.

Fotó: Josef Petru

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top