Keresés
Close this search box.

Ötösre vizsgázott a sivatagban a Sony kamerája

blank

Még a tévéstábok is csodájára jártak Szalayék felvételeinek.

A kõsivatag olyan, hogy az ember idõnként úgy érzi, annyira ráz a versenyautó, hogy kiesik a fogából a tömés. Ezért is voltak nagyon kíváncsiak, vajon milyen képeket készít a Sony FDR-X3000 4K Action Cam vadonatúj fejlesztésû 4K-s kamerája ezen a terepen, no és természetesen utóbb a hegynyi magas dûnék között.

Az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László a világ legkegyetlenebb sivatagjában, a Szaharában, a 6500 kilométeres össztávú Africa Race-en tesztelte a kamerát, amely csillagos ötösre vizsgázott.

„A versenyautóban, a legkegyetlenebb terepeken használtuk a Sony kameráit, amelyekben az optikai kép stabilizátor a legcsodálatosabb, mert bár a versenyautó folyamatosan rázkódott, a belül és a kívül lévõ kamerák képe is teljesen stabil. Plusz funkció, hogy a kamerába GPS-t építettek, így látszik a felvételeken, hogy éppen milyen irányban, milyen sebességgel, milyen helyszíneken haladunk. Az Africa Race-en az összes tévéstáb elkérte a felvételeinket, mert annyira jó minõségûek” – nyilatkozta Szalay Balázs, az Opel Mokka pilótája.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top