Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Magyar Jégkorong)

A játékosok nem értik, miért nem megy a játék

Fotó: Facebook (Magyar Jégkorong)

A magyar jégkorong-válogatott játékosai közül többen nem értik, miért nem sikerül megismételni azt a teljesítményt a kijevi divízió I/A-világbajnokságon, amelyet két éve Krakkóban vagy tavaly Szentpéterváron nyújtottak.

Bartalis István csapatkapitány szerint a lengyelek ellen megint jól kezdett a csapat, voltak helyzetek, de ezeket nem lőtték be, majd amikor gólt kaptak, mindenki elkezdte a maga útját járni, és nem tartotta magát az előzetes tervekhez.

„Ameddig nem lövünk gólokat, addig marad a keserű csalódás. Jobban kellene összpontosítani a támadóharmadban. Egyelőre nem tudjuk, miért nem megy elől” – mondta az MTI-nek.

Kóger Dániel sem talált magyarázatot arra, hogy miért nem sikerül nagyobb veszélyt okozni az ellenfelek kapuja előtt.

„Talán lassabbak vagyunk, talán körülményesebbek? Nem tudom. Sajnos ameddig nem lövünk gólt vagy csak egyet, addig vereség lesz a vége” – tette hozzá.

Garát Zsombor szerint amíg tavaly Szentpétervár előtt szinte mindenkinek jó szezonja volt, tele voltak önbizalommal, addig idén ez nem mondható el.

„Sokan úgy jöttünk a vb-re, hogy nem volt sikeres az idény. Nem pörgünk úgy, csak megyünk a korong után” – fogalmazott a hátvéd.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top