Keresés
Close this search box.

A Császár fogadja a Fradi gyermekfocistáit Madridban

blank

A Császár becenévre hallgató, kétszeres aranylabdás futballikon, Franz Beckenbauer is részt vesz a Foci a Barátságért program Nemzetközi Fórumán, hogy személyes képzéseket tartson, valamint jótanácsaival lássa el a Fradi gyermekfocistáit Madridban. A program keretein belül további híres futballsztárok, sportszakértők és labdarúgó akadémiák képviselői a gyerekekkel közösen tartanak edukációs kerekasztal-beszélgetéseket és különböző játékos programokat 2019. május 28. és június 2. között.

A fórumon a világszerte híres és elismert, kétszeres aranylabdás focilegenda, Franz Beckenbauer is tiszteletét teszi, hogy megossza tapasztalatait és érdekes történeteit a futball világáról, valamint tippekkel és tanácsokkal lássa el a kezdő sportnövendékeket azzal kapcsolatban, hogy mikre érdemes figyelniük a sikerekben gazdag sportpályafutás elérésének érdekében.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek a Gazprom Foci a Barátságért Nemzetközi Gyermekprogramban, amely többek között olyan nélkülözhetetlen emberi értékeket képvisel, mint az egyenlőség, a jóság és az igazságosság. Ezen értékek nélkül nem élet az élet. A program célja, hogy példát mutasson a gyerekeknek a világ minden tájáról, és ráébressze őket, hogy a kompromisszumkészség egyik alapfeltétele sikereik elérésének, függetlenül attól, hogy a professzionális sport vagy az élet más területén képzelik el a jövőjüket” – mondta Franz Beckenbauer, a Foci a Barátságért program nemzetközi nagykövete.

Az idei évben a Ferencvárosi Torna Club gyermekfocistái képviselik Magyarországot a Foci a Barátságért programban, akik a helyszínen élőben tekinthetik meg a 2019-es UEFA Bajnokok Ligája döntőjét június 1-jén, a Wanda Metropolitano stadionban.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top